Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Аврелий
Марк Твен
Оскар Уайлд
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Волан"
Вижте, ако се кара по магистралата със 120 мили в час, предпочитам да съм зад волана, отколкото на задната седалка.
Марк Уолбърг
Спях на волана, преди ракът да ме разтърси и да се събудя.
Крис Кар
Оградете се със знака на кръста. Да ви пази божествената сила на кръста. Също така прекръствайте всички, които обичате. Прекръствайте децата си, когато тръгват на училище. Прекръствайте храната, която приготвяте. Когато сядате зад волана - прекръстете се. Прекръствайте всичко. Където е кръстът, там е Господ. Където няма кръст - там ... всичко е сложно.
Андрей Ткачов
Преди да седне зад волана на автомобила, дълго летя на крилете на мечтите.
Валентин Домил
Живея живота си в очакване на мъжа, който идва за мен, както един направи за Ана, с гладни очи зад волана и въже в багажника. Готов съм. Но не знам колко още мога да чакам.
Минди Макгинис
Разбира се, автомобила е само автомобил, и сам по себе си не е жесток, нито може да бъде коварен, но човекът, седящ зад волана, навярно е жесток и коварен.
Рекс Стаут
Ако позволим на дефектните машини да вземат променящи живота ни решения от наше име - като им позволим да определят заподозрян в убийство, да диагностицират състояние или да поемат волана на автомобил - трябва да помислим внимателно какво се случва, когато нещата се объркат.
Хана Фрай
Веднъж ме забавляваше, че ми бяха необходими три опита за полагане на шофьорския изпит и че инструкторът ми по шофиране каза на майка ми, че съм най-малко талантливият човек зад волана, който някога е преподавала.
Джейн Смайли
В живота имаше много лъжи. Лъжи без оръжие, лъжи, които бяха болни, лъжи, които навредиха, лъжи, които можеха да убият. Лъжи на крак или зад волана, лъжи с черни връзки и лъжи, които биха могли да откраднат.
Етгар Керет