Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Сократ
Аристотел
Конфуций
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Гума"
Гадно е, изненадващ никой!!!! Ако лошото беше обувка, щяхте да го поберете!!! Ти си глупава пу-пу глава! Имах сексуални отношения с майка ти! Майка ти не беше толкова добра в леглото! Вие, сър, сте окаяна душа! Аз съм гума, ти си лепило!
Брайън Лий О'Мали
Ако не вярвате в сътрудничеството, погледнете какво става с автомобила, когато една от гумите се откачи.
Наполеон Хил
Бяла сламена шапка с размер на резервна гума, а върху нея зелени очила, подобни на орехи.
Реймънд Чандлър
Той не беше свикнал с миризмата на драконов дъх, което най-добре се описва като комбинация от вонята на горяща гума и вонята на стари чорапи, с оттенъци на клетка за хамстери, нуждаеща се от почистване.
Анджи Сейдж
Болестите могат да бъдат нашите духовни спукани гуми - прекъсвания в живота ни, които по онова време изглеждат катастрофи, но завършват чрез пренасочване на живота ни по смислен начин.
Бърни С. Сийгъл
Улицата е безмълвна, няма коли, няма хора, слаб шум от движението, скърцане на гуми и спирачки се чуват отдалеч, но няма звук от удар. Пуша и се наслаждавам на спокойствието. Не си спомням кога за последно имаше такава тишина в главата ми.
Йонас Т. Бенгтсон
Тя беше задвижвана от онази мощна сила, която кара жените да се втурнат към камиона и да го вдигнат, ако дете попадне под гумата. Силата на обречените...
Лоран Боти
"Не е ли забавно да остарееш?" е наистина ужасна заблуда. Това е като да кажеш,предпочитам да карам стара кола със спукана гума.
Катрин Хепбърн
Улицата, на която живея, е еднопосочна. А хвърчат по нея едни мерцедеси и набиват спирачки. И аз подскачам. Един закова гумите си пред мен. Казах му: "Млади господине, това е еднопосочна улица!" А той ми извика: "Искаш ли да те застрелям?" И извади пистолет. Отвърнах му: "Стреляй! Това заслужавам! Щом сме я докарали дотам, така съм те възпитал [явно с филмите си]."
Рангел Вълчанов