Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Джин"
Аз вонях на джин, сякаш Тихият океан се състои от чист джин, а аз го преплувах.
Реймънд Чандлър
Този басейн е триумф на въображението. Така печелиш в живота, Джин. Трябва да си представите пътя си. Никога не казвайте, че нещо не може да се направи. Винаги има решение, дори и да е странно.
Маурийн Джонсън
Ако сте изпили добър джин в горещ ден в Южна Калифорния с хората, които обичате, забравяте Небраска. Двете неща не могат да съществуват едновременно. По-силната, по-добрата от двете победи.
Ан Патчет
Не трябва да сме уверени в способността си да държим завинаги свръх интелигентен джин затворен в бутилката.
Ник Бостром
Когато разберете как да осигурите работа и покрив над главата си на хиляди джинове, уведомете ме. Но ако улесните съществуването им, те ще се размножават още по-бързо.
С. А. Чакраборти
Християнското възприемане на Адския огън изглежда по-малко драматично от мюсюлманската визия, с която израснах, но християнското магическо мислене ме привлича не повече от ангелите и джиновете на майка ми.
Аян Хирси Али
Нощ, джин и музика - правилната настройка за отлепване на тънките прилепнали слоеве на глупости и намиране на път по-близо до същественото аз.
Джон Д. Макдоналд
Няма пълно щастие в живота, поне когато се занимавате с даровете на джин.
Лазар Лагин
И до ден днешен съжалявам, че през 1990 г. отхвърлих сценария на филма "Телма и Луиз". Можех да целуна Брад Пит, а това направи Джина Дейвис. Яд ме е, че пропуснах страхотна възможност.
Шер