Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Съблекалня"
Не мисля, че имаше достатъчно комуникация между играчите и турнирите. В известен смисъл вината е също толкова на играчите. Играчите говорят помежду си и в съблекалнята за неща, които могат да бъдат подобрени и след това, когато дойде време да поговорят и наистина да направят нещо по въпроса, спират.
Новак Джокович
Друга моя гордост бяха две съблекални, едната горе за моите рокли, цялата обзаведена с дъбови гардероби, а другата долу долу за моите костюми и всичко, което се дължеше на тях: обувки, обувки, перуки, шапки и т.н.
Матилда Кшесинская
Най-искрените емоции съм видяла в огледалото на моята театрална съблекалня.
Джуди Денч
Мъжът, за който всички жени мечтаят, не трябва да мирише на мокро куче, заключено в съблекалнята на фитнес с чифт стари чорапи. Миризмата има значение.
Дъглас Ейбрамс
-О, мисля, че има много клубове в тази епоха, където много неща се случват след полунощ. Но в момента мисля повече за нещо като малко частно парти. Недалеч, във твоят съблекалня.
Ева Фьолер
Да можете да се смеете на собствените си недостатъци е положително, ако помага да се поставят нещата в перспектива. Това ни напомня, че всеки има едни и същи проблеми и помага на жените да се чувстват по-добре за себе си. Ако се смеете на факта, че целулитът на всички изглежда по-зле в огледалата в съблекалните, това е добре, защото всеки го е имал; не се чувства сам.
Линда Пападопулос
На ези-тура уцелих смените. Случайно. През първата част оставихме противника да има лек превес. През второто полувреме се събудихме, трябваше и да повишим тон в съблекалнята. Тогава овладяхме центъра и видяхте какво стана. Получихме нелеп гол или автогол – май Данчо си я вкара. Третият гол, който вкарахме, бе една красота.
Велислав Вуцов
Познавам Дел Пиеро още от времето когато бях в Юве. Той е много добър играч, с една невероятно добра техника на удара. Освен това той разчита на много голямо самочувствие - това при него е решаващото. Той изцяло взема участие в тренировките и работи на терена много упорито. Когато след тренировката другите играчи са вече в съблекалнята, Дел Пиеро се занимава още с топката и се опитва да я шутира в ъглите на вратата. В момента той е най-големият талант на Италия. За да му попречиш при поемане на топката, трябва да го фаулираш. Той има много изпипана техника.
Алесандро Дел Пиеро
Веднъж се скарах с Петер Шмайхел. Той се изправи над мен и ме погледна в очите. Аз пък гледах нагоре и си помислих: "Ако тоя ме цапардоса, си заминавам директно." Останалите в съблекалнята не гледаха, защото си бяха покрили очите с ръце.
Алекс Фъргюсън