Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Сократ
Аристотел
Конфуций
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Случаен цитат
Цитати на тема "Парад"
Когато сте на върха и водите парада, всички хвърлят лилии и люлякова вода върху главата ви. Но когато тези паради са отминали и в сърцето ви има буря, твърде малко хора са готови да седнат и да изслушат как оплаквате живота си.
Силвестър Сталоун
Обичам своите недостатъци. В това число и тези, които са свързани с моята външност. Не ме дразнят бръчки около очите, тънки устни, както и факта, че зъбите ми не блестят като бели униформи на войници на парад.
Кирстен Дънст
Единственото нещо, което ще я накара да ревнува, би било, ако ръководех парад с еднорог, докато балерините пееха любовни песни.
Брандън Мъл
Тяхната идея за обучение беше да маршируват мъжете нагоре-надолу на паради и прегледи: те бяха приятни за гледане и им създаваха впечатление за военна дисциплина и прецизност, но като подготовка за съвременна война те нямаха никаква стойност.
Орландо Файджис
Животът не е приказка; това е парад от събития, които ви помагат да натрупате мъдрост, смелост и вяра. Първо научаваш, че можеш, а по-късно, че трябва.
Памела Редмънд Сатран
Нашето правителство е хартиен дракон, създаден за паради! Ерата на предсказаното щастие е само шега!
Анчи Мин
Гледаме на севернокорейците като на автомати, които гледат на паради, правят масова гимнастика с фиксирани усмивки на лицата - но под всичко това реалният живот продължава със същата сложност на човешките емоции, както навсякъде другаде.
Барбара Демик
Автобусите отидоха до Олимпийския стадион. Влизайки в парада на нациите и застанали на внимание, атлетите бяха подложени на гръмотевично шоу, което завърши с пускането на двадесет хиляди гълъба. Докато птиците кръжаха в паникьосано объркване, оръдията започнаха да стрелят, което накара птиците да се облекчат над атлетите. С всеки доклад птиците пускаха да летят. Луи остана внимателен, треперещ се от смях.
Лаура Хиленбранд
За мен е без значение възрастта на жената. Тя може да е Жана Моро или Ванеса Паради, Кейт Мос или Анита Паленберг. Важното е да има алюр.
Джамбатиста Вали