Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Твен
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Конфуций
Сократ
Аристотел
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Еднорог"
Приятелството, съчетано със сексуално влечение, е любов - страстта е безсмъртна, като феникс, и неистова, като еднорог.
Ричард Олдингтън
Единственото нещо, което ще я накара да ревнува, би било, ако ръководех парад с еднорог, докато балерините пееха любовни песни.
Брандън Мъл
Бих признал, бих искал да се срещна с еднорог, който да мине през гъста гора. В противен случай, какво е удоволствието да преминем през гъста гора?
Умберто Еко
Харесвам Шотландия, освен всичко друго, защото националното им животно е еднорог. Невъзможно е да не обичаме такава страна.
Рейчъл Хокинс
И тогава ще седнем заедно на нашите еднорози и ще се возим към бонбонения залез.
Стюарт Макбрайд
Покажете ми едно наистина забавно момиче, което няма емоционални проблеми, и аз ще ви запозная с моята конюшня с чистокръвни еднорози, яздени от леприкон жокеи.
Такър Макс
Еднорогът не е за страница номер двадесет и седем. Той е за вечността.
Джаспър Форд
Никога не са ме учили как да влизам на среща и да говоря за турне и как да планирам шоу, но виждането на тази страна на нещата [за] някой, който иска да бъде Еднорог, но сега трябва да бъде шеф и да се ориентира в това, е наистина мощна и интересна история.
Лили Сингх
Все пак тя се чувстваше като русалка, следваща еднорог в гората, като през цялото време знаеше, че в даден момент ще трябва да се върне в морето.
Рейчъл Хоторн