Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дам"
Най-добрият отговор, който можеш да дадеш на глупав въпрос е... тишина.
Мел Гибсън
Дайте на човека всичко, което желае, и той в същия миг ще почувства, че това всичко не е всичко.
Имануел Кант
Когато бях под прикритие като бездомник в Ню Йорк, никой не ме забеляза. Усетих какво е да си бездомен. Хората просто ме подминаваха и гледаха на мен с отвращение. Само една дама беше добра да ми даде малко храна. Беше преживяване, което никога няма да забравя. Толкова често забравяме колко сме благословени. Не трябва да го приемаме за даденост. Затова, когато приключих, се разходих и давах храна и по 100 долара на всеки бездомник, който видех. Те плачеха и бяха толкова благодарни. Бъдете промяната, която искате да видите в този свят!!!
Ричард Гиър
Сега разбрах, че най-сигурният начин да разберете дали ви харесва човек или не е да пътувате с него.
Марк Твен
Казват, че природата затова е дала на всеки от нас две уши и един език, за да говори по-малко и да слуша повече.
Плутарх
Стойността на един човек се измерва в това, което е способен да даде, а не с това, което е способен да вземе.
Алберт Айнщайн
Проверка за нашия напредък е не дали добавяме повече към изобилието на тези, които имат много, а дали осигуряваме достатъчно за тези, които имат твърде малко.
Франклин Делано Рузвелт
Има хора, които винаги остават с теб, независимо дали се оплакваш, дали плачеш или крещиш, независимо колко си изпаднал. Те просто съществуват, те са там и са щастливи да ти отворят вратата си, да ти подадат ръка и да разделят залъка си с теб. Това са истинските хора в твоя живот.
Елчин Сафарли
Ако притежаваш нещо, но не можеш да го дадеш, значи не го притежаваш... то те притежава.
Франк Синатра
Природата е дала на хората един език и две уши, за да могат повече да слушат другите, отколкото да говорят сами.
Епиктет
Ако можеше Бог да ми даде ясен знак! Например, голям депозит на мое име в швейцарска банка.
Уди Алън
Аз съм готов да се срещна със своя Създател. Дали Създателят е готов за великото изпитание да се срещне с мен е друг въпрос.
Уинстън Чърчил
Градовете трябва да бъдат разположени не като точен квадрат или с изпъкнали ъгли, а в кръгла форма, за да се даде изглед на врага от много точки. Защитата е трудна, когато има изпъкнали ъгли, защото ъгълът защитава врага, а не жителите.
Витрувий
Ние оценяваме характера си като наша собственост, независимо дали той е добър и уважаван от хората или не; така трябва да се оценява и характера на другите.
Епикур
Преди да започнеш да лекуваш някого, попитай го първо дали е готов да се откаже от нещата, които го разболяват.
Хипократ
Всичко, което казваме е да се даде шанс на мира.
Джон Ленън
Попитай себе си, дали ти си щастлив, и ще престанеш да бъдеш щастлив.
Джон Стюарт Мил
Езикът е даден на човека, за да скрива мислите си.
Шарл Морис дьо Талейран
Благословен е този, който е намерил работата си в живота; не ни е дадено повече.
Томас Карлайл
Целта на човешкия живот и смисъла на щастието се заключава в това, да се даде максимума от това, което човек може да даде.
Александър Алехин
Дайте ми музей и ще ви го запълня.
Пабло Пикасо
Никога не съм могла да дам ясно определение за това, какво е феминизъм. Аз знам само, че ме наричат феминистка всеки път, когато аз не позволявам да си изтрият краката в мен.
Ребека Уест
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща
📖
Поговорки на тема "Дам"