Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Твен
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Конфуций
Сократ
Аристотел
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Случаен цитат
Цитати на тема "Дам"
Най-добрият отговор, който можеш да дадеш на глупав въпрос е... тишина.
Мел Гибсън
Сега разбрах, че най-сигурният начин да разберете дали ви харесва човек или не е да пътувате с него.
Марк Твен
Не е важно дали имаш стил, репутация или пари. Ако нямаш добро сърце, нищо не струваш.
Луи дьо Фюнес
Казват, че природата затова е дала на всеки от нас две уши и един език, за да говори по-малко и да слуша повече.
Плутарх
Стойността на един човек се измерва в това, което е способен да даде, а не с това, което е способен да вземе.
Алберт Айнщайн
Когато жена избира за себе си любовник, за нея не е толкова важно, дали и се харесва на нея, колкото дали той се харесва на другите жени.
Никола дьо Шамфор
Проверка за нашия напредък е не дали добавяме повече към изобилието на тези, които имат много, а дали осигуряваме достатъчно за тези, които имат твърде малко.
Франклин Делано Рузвелт
Има хора, които винаги остават с теб, независимо дали се оплакваш, дали плачеш или крещиш, независимо колко си изпаднал. Те просто съществуват, те са там и са щастливи да ти отворят вратата си, да ти подадат ръка и да разделят залъка си с теб. Това са истинските хора в твоя живот.
Елчин Сафарли
Ако притежаваш нещо, но не можеш да го дадеш, значи не го притежаваш... то те притежава.
Франк Синатра
Природата е дала на хората един език и две уши, за да могат повече да слушат другите, отколкото да говорят сами.
Епиктет
Ако можеше Бог да ми даде ясен знак! Например, голям депозит на мое име в швейцарска банка.
Уди Алън
Аз съм готов да се срещна със своя Създател. Дали Създателят е готов за великото изпитание да се срещне с мен е друг въпрос.
Уинстън Чърчил
Градовете трябва да бъдат разположени не като точен квадрат или с изпъкнали ъгли, а в кръгла форма, за да се даде изглед на врага от много точки. Защитата е трудна, когато има изпъкнали ъгли, защото ъгълът защитава врага, а не жителите.
Витрувий
Дай на човек огън и той ще се стопли за ден. Запали в него огън и ще гори до края на живота си.
Тери Пратчет
Ние оценяваме характера си като наша собственост, независимо дали той е добър и уважаван от хората или не; така трябва да се оценява и характера на другите.
Епикур
Не е важно дали котката е черна или бяла, важното е да лови мишки.
Дън Сяопин
Всичко, което казваме е да се даде шанс на мира.
Джон Ленън
Преди да започнеш да лекуваш някого, попитай го първо дали е готов да се откаже от нещата, които го разболяват.
Хипократ
Правителството, което е достатъчно голямо и силно, за да ви даде всичко, от което се нуждаете, е достатъчно велико, за да ви отнеме всичко, което притежавате.
Джералд Форд
Бъди учтив с всички, но близък с малко хора. И нека тези малко хора бъдат изпитани, преди да им дадеш доверието си.
Джордж Вашингтон
Езикът е даден на човека, за да скрива мислите си.
Шарл Морис дьо Талейран
Благословен е този, който е намерил работата си в живота; не ни е дадено повече.
Томас Карлайл
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща
📖
Поговорки на тема "Дам"