Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дам" - страница 3
Много отдавана взех решение да не се движа в ничия сянка. Дали ще се проваля или ще успея, ще съм го направила както аз го вярвам.
Уитни Хюстън
Ако ти дадат разчертана хартия – пиши накриво.
Хуан Рамон Хименес
Ако някой ме обиди, това е неговата работа, такава е неговата склонност, такъв е неговият нрав. Имам собствен нрав, както ми беше даден от природата и ще оставам верен на природата в действията си.
Марк Аврелий
Не е важно дали котката е черна или бяла, важното е да лови мишки.
Дън Сяопин
Дайте ми нещо интересно, което да изиграя и съм щастлив.
Морган Фрийман
Дали хората ходят на театър, защото кашлят, или кашлят, защото ходят на театър?
Пиер Данинос
Когато даден предмет стане напълно остарял, ние го превръщаме в задължителен курс.
Питър Дракър
Ето тест с който лесно да разберете дали е завършена твоята мисия на Земята: Ако си жив - не е.
Ричард Бах
На нас ни е даден живот с непременното условие храбро да го защитаваме до последната минута.
Чарлз Дикенс
Любовта е огън. Но дали ще затопли вашето огнище или ще изгори къщата ти, никога не можеш да кажеш.
Джоан Крофорд
Повечето ръководители, много учени и почти всички възпитаници на бизнес училища вярват, че ако анализирате данни, това ще ви даде нови идеи. За съжаление, това убеждение е напълно погрешно. Умът може да види само това, което е готов да види.
Едуард де Боно
Не можем да създаваме децата си след нашите желания, трябва да ги имаме и да ги обичаме така, както Бог ни ги е дал.
Йохан Волфганг фон Гьоте
И най-хубавата девойка не може да даде повече от това, което има; и най-преданият приятел не може да премълчи повече от това, което не знае.
Алфред дьо Мюсе
Мечтите имат само по един собственик в даден момент. Ето защо мечтателите са винаги самотни.
Ерма Бомбек
Дай на една жена удобни обувки и тя ще покори света!
Мерилин Монро
Истинската почтеност прави правилното нещо, съзнавайки, че никой няма да разбере дали сте го направили или не.
Опра Уинфри
Никога не ти се дава мечта, без да ти се даде шанс да я осъществиш.
Ричард Бах
Тялото, това е най-малкото нещо, което може да даде жената на мъжа.
Ромен Ролан
Любовта към детето, както и всяка велика любов, се превръща в творчество и може да даде на детето стабилно и истинско щастие само когато увеличава хоризонта на живота на обичания, когато прави от него пълноценен човек, а не превръща любимото същество в идол.
Феликс Дзержински
Когато жена избира за себе си любовник, за нея не е толкова важно, дали и се харесва на нея, колкото дали той се харесва на другите жени.
Никола дьо Шамфор
Това е цялото наследство, което давам на моето скъпо семейство. Христовата религия ще им даде такова, която наистина ще ги направи богати.
Патрик Хенри
Човек, който се отказва да защити своите права, дадени от неговото правителство, заслужава да бъде само роб, и трябва да бъде наказан, като враг на страната си и приятел на нейните недоброжелатели.
Андрю Джаксън
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща
📖
Поговорки на тема "Дам"