Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Аврелий
Марк Твен
Оскар Уайлд
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мъж" - страница 2
И най-посредственият мъж чувства себе си като полубог в сравнение с жената.
Симон дьо Бовоар
Много мъже, се влюбват в трапчинка на бузата, и по погрешка се женят за цялата жена.
Стивън Лийкок
Колкото повече научавам за света, толкова повече се убеждавам, че никога няма да намеря мъж, когото да обичам истински. Имам твърде големи очаквания!
Джейн Остин
Никога не бих пожелал да членувам в група, чийто символ е мъж закован към две парчета дърво. Особено ако това съм аз!
Джордж Карлин
Флирт - това е тънкото изкуство да накараш мъжа да бъде доволен от самият себе си.
Хелън Роулънд
Моя баща беше държавен мъж. Аз - само жена политик. Моя баща беше свят. Аз - не.
Индира Ганди
Мъжът открадва първата целувка, за втората умолява, третата иска, четвъртата взима без да иска, петата снизходително приема, а всички останали търпи.
Хелън Роулънд
Защо един мъж е толкова сигурен, че момичето, което флиртува с него, иска той да я целуне, когато в девет от десет случаи тя просто иска той само да иска да я целуне?
Хелън Роулънд
Никой не е по-арогантен към жените, по-агресивен и надменен, от мъжа, който е несигурен в своята мъжественост.
Симон дьо Бовоар
Може би историята за борбата на мъжете срещу женската еманципация е по-интересна от самата история на еманципацията.
Вирджиния Улф
Невзрачните жени знаят повече за мъжете от красивите жени.
Катрин Хепбърн
Такова нещо, като общество, не съществува. Има отделни мъже, отделни жени, и има семейства.
Маргарет Тачър
На умните жени има милион естествени врагове: всички глупави мъже.
Мария фон Ебнер-Ешенбах
Ако мъжете знаеха, с какво се занимават момичетата, когато остават сами, никога не биха се женили.
О. Хенри
Жените, разбира се, по-умни. Чували ли сте някога за жена, която е загубила главата си само защото мъжът има красиви крака?
Фаина Раневска
Анархизмът се основава на наблюдението, че тъй като малко мъже са достатъчно мъдри, за да управляват себе си, още по-малко са достатъчно мъдри, за да управляват другите.
Едуард Аби
За да разбереш истински мъжът е нужно да се разведеш с него.
Жа Жа Габор
Не си позволявай да намразиш толкова мъжа, че ... да му върнеш пръстен с диамант!
Жа Жа Габор
Любовта е история в живота на жената и епизод в живота на мъжа.
Ан дьо Стал
Това е всичко, което трябва да знаете за мъжете и жените. Жените са луди. Мъжете са глупави. И основната причина жените да са луди е, защото мъжете са глупави.
Джордж Карлин
Харесвам два типа мъже: сънародниците и чужденците.
Мей Уест
Преди брака едно момиче трябва да прави любов с мъжа, за да го задържи. След брака трябва да го задръжи, за да прави любов с него...
Мерилин Монро
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща
📖
Поговорки на тема "Мъж"