Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ръка" - страница 3
Щастието винаги изглежда малко в ръцете ти. Но пусни го да си отиде и ще разбереш колко голямо и безценно е то.
Максим Горки
Глупостта и суетата все ходят ръка за ръка.
Пиер дьо Бомарше
Не мога да разбера как човек на честта може да вземе вестник в ръцете си, без трепет от отвращение.
Шарл Бодлер
Надеждата и страхът винаги вървят ръка за ръка като професионален комедиен дует.
Боб Дилън
Кой си ти, че да съдиш живота, който аз живея? Аз не съм съвършен и не искам да бъда! Преди да сочиш някого с пръст, увери се, че твоите ръце са чисти!
Боб Марли
За един неискрен човек цялата вселена изглежда измамна - тя не е осезаема, тя се превръща в нищо под ръцете му. И самият той, доколкото се показва в лъжлива светлина, се превръща в сянка или престава изобщо да съществува.
Натаниел Хоторн
Мястото, от което да започнете да подобрявате света, е вашата собствена душа, глава и ръце.
Робърт М. Пърсиг
Свирене на пиано - движение на пръстите на ръцете; изпълнение на пиано - движение на душата. Обикновено чуваме само първото.
Антон Рубинщайн
Сатанизмът не е религия с бяла светлина; това е религия на плътта, земното, плътското - всичко това се управлява от Сатана, олицетворение на Пътя на лявата ръка.
Антон Шандор Ла Вей
Истинското геройство не е в ръцете, а в сърцето и главата.
Херман Мелвил
Ако имате алергия към нещо, то е по-добре да го взимате в ръце, особено ако това е котки.
Даниъл Хандлър
Дойдох, носейки маслинена клонка в едната ръка, и пушката на борец за свобода в другата. Не допускайте маслинената клонка да падне от ръката ми.
Ясер Арафат
Училището е работилница, където се формира мисълта на подрастващото поколение, и трябва да го държите много здраво, ако не искате да изпуснете бъдещето от ръцете си.
Анри Барбюс
Еволюцията бе направила цивилизацията управител на тази планета. Стотици хиляди години по-късно управителят се оказа не помощник, а разрушител на еволюцията, не изцелител, а паразит. Затова еволюцията си взе обратно своя дар, пренебрегна цивилизацията, спаси планетата от разума и я положи в ръцете на любовта.
Ричард Бах
Идеите – това са капитали, които донасят проценти само в ръцете на таланта.
Антоан дьо Риварол
По-добре се погрижи за мен, Господи, ако ли не ще ме получиш в ръцете си" - "You better take care of me Lord, if you don't you're gonna have me on your hands.
Хънтър Томпсън
Установих, че късметът е предсказуем - ако искаш повече късмет, не стой със скръстени ръце.
Брайън Трейси
И помни: Не можеш да изкачиш стълбата на успеха с ръце в джобовете!
Арнолд Шварценегер
Великите хора често са загивали от ръцете на безделници.
Уилям Шекспир
Огромното богатство върви ръка за ръка с голяма отговорност, задължения за споделяне с обществото и осигуряване на най-доброто разпределение на тези средства на тези, които се нуждаят от тях.
Бил Гейтс
Може би е исторически вярно, че нито един обществен ред никога не загива, освен от собствената си ръка.
Джон Мейнард Кейнс
Снимам се в множество филми за деца, защото искам да им даря оптимизъм. По телевизията показват отрязани ръце и краха от терористични актове и войни, а на децата са нужни любов и щастие. Когато пораснеш, светът те лъже. Чудо е че ние още можем да се смеем.
Джони Деп
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща
📖
Поговорки на тема "Ръка"