Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Аврелий
Марк Твен
Оскар Уайлд
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Говор" - страница 2
Където делото говори само за себе си, защо са необходими думи?
Цицерон
Мисля, че компютърните вируси могат да се считат за нова форма на живот. И това, може би, е това което говори за природата на човек, и това е единствената форма на живот, която ни се е отдало да създадем, - чисто разрушителна. Ние ме сътворили живот по свой собствен образ и подобие.
Стивън Хокинг
Човек е най-малко себе си, когато говори от свое име. Сложете му маска и той ще ви каже истината.
Оскар Уайлд
Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго.
Джон Стайнбек
Всеки говори добро за сърцето си, но никой не смее да похвали ума си.
Франсоа дьо Ларошфуко
Човекът, който най-много говори за собствените си достойнства, често е най-малко добродетелен.
Джавахарлал Неру
Добър вестник, предполагам, е нация, която говори на себе си.
Артър Милър
Всичко това, което се говори за металът и хард-рокът - не му се връзвам. Всичко това е просто музика. Имам предвид, че хеви-метъла от 70-те звучи съвсем различно от това през 80-те, а пък 80-те от своя страна нямат нищо общо с 90те години. Кой може да каже какъв е и какъв не е определен тип музика?
Ози Озбърн
Няма смисъл да се говори нищо друго освен истината.
Ейми Уайнхаус
Нека всеки човек говори толкова дълго, докато събере хора, които му вярват.
Робърт Луис Стивънсън
Където думите се провалят, говори музиката.
Ханс Кристиан Андерсен
Музиката е единственият универсален език, който няма нужда от превод, на нея душа говори с душата.
Бертолд Ауербах
Старостта настъпва тогава, когато човек започва да говори: "Никога не съм се чувствал така млад".
Жул Ренар
На човек са му нужни две години, че да се научи да говори, и шестнадесет години, че да се научи да си държи езика зад зъбите.
Лион Фойхтвангер
Когато една жена ти говори, слушай какво казват очите и.
Виктор Юго
Ако вие говорите с Бога, това е молитва; а ако Бог говори с вас, това е шизофрения.
Томас Сас
Архитектурата трябва да говори за своето време и място, но да копнее за безвремие.
Франк Гери
Всеки, който говори в името на другите, винаги е измамник.
Емил Чоран
Да се говори за музиката? Все едно да се танцува за архитектурата.
Стив Мартин
Мисля, че не е добре човек да говори за настоящата си работа, защото тя разваля нещо в основата на творческия акт. Това разрежда напрежението.
Норман Мейлър
Мъжът, който говори умно за любовта, не е влюбен.
Жорж Санд
Няма нищо в гъсеницата, което да ти говори, че се готви да бъде пеперуда.
Бъкминстър Фулър
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща
📖
Поговорки на тема "Говор"