Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Сократ
Аристотел
Конфуций
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Връв" - страница 2
Често чуваш младежта да казва: аз не искам да живея с чужд ум, аз сам ще обмисля. Защо ти трябва да обмисляш обмисленото? Взимай готовото и върви по-нататък. В това е силата на творчеството.
Лев Толстой
Не позволявайте на навика, роден от опит, да ви принуди да вървите по този път, насочвайки безцелно око и кънтящо ухо и език; но съдете по разума за много оспорваното доказателство, което изказах.
Парменид
Много по-добре е човек да се обърка в свободата, отколкото да върви направо във вериги.
Томас Хъксли
Ако вие вървите с високо вдигната глава, вие сте уверени и щастливи, то всичко останало няма значение. Увереността - това е номер едно.
Джесика Алба
Необходима е голяма доза смелост и независимост, за да решите да създадете свой собствен имидж, вместо този, който обществото възнаграждава, но става по-лесно, докато вървите напред.
Джърмейн Гриър
Жената е като ваша сянка: когато вървите след нея, тя бяга от вас; когато си тръгвате от нея - тя бяга след вас.
Алфред дьо Мюсе
Този, който следва тълпата, едва ли ще я изпревари. Но този, който върви сам, е възможно да се озове на места, на които никой никога не е бил.
Алберт Айнщайн
За красиви очи търси доброто в другите; за красиви устни изричай само мили думи; а за хубава стойка, върви с мисълта, че никога не си сама.
Одри Хепбърн
Върви до ръба на скалата и скочи. Направи си крила по пътя надолу.
Рей Бредбъри
Не искам само думи... ако това е всичко, което имаш за мен, по-добре си върви...
Франсис Скот Фицджералд
Вината ми върви толкова бавно, че прошката и забравата винаги я догонват.
Марко Деневи
Съдбата, за съжаление не може да се промени. Днес вие все още трябва да вървите напред, като живеете от това, което ви дава съдбата, надявайки се, смеейки се и любов, любов, любов...
Мишел Мерсие
Най-острата критика често върви ръка за ръка с най-дълбокия идеализъм и любовта към страната.
Робърт Кенеди
Усмихни се, дишай и върви бавно.
Тик Нят Хан
Ако вие вървите по верният път и продължавате да вървите по него, то в крайна сметка вие ще постигнете успех.
Барак Обама
Да вървите зад другите по път, по който пътувате заедно, да давате предимство на другите без завист - това е болезнено за отделен човек и болезнено за един народ.
Густав Щреземан
Върви гордо, усмихвай се широко и весело, и те ще недоумяват, защо ти така се радваш.
Дан Браун
Тялото се изключва, когато има твърде много за понасяне; върви по своя път тихо вътре, в очакване на по-добро време, оставяйки те вцепенен и наполовина жив.
Джанет Уинтерсън
И колкото и нелепо да звучи, понякога всичко, от което всеки от нас има нужда в живота, е някой да ни държи за ръка и да върви до нас.
Джеймс Фрей
Животът е промени. Ако вие не растете и се развивате, то тъпчете на едно място, докато останалият свят бързо върви напред.
Луиз Пени
Който не върви напред, той върви назад: няма средно положение.
Висарион Белински
И махалото върви в такт с времето. (906)
Станислав Йежи Лец
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща
📖
Поговорки на тема "Връв"