Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Аврелий
Марк Твен
Оскар Уайлд
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Случаен цитат
Цитати на тема "Връв" - страница 3
Какво щастие да умре навреме е за човека, който не може в нужния момент, нито да слезе от сцената, нито да върви напред.
Александър Херцен
Жена ми каза, че колата не върви добре. Имало вода в карбуратора. Попитах я къде е колата, а тя отвърна, че била в езерото.
Хени Янгмен
Живеем в много странно време и с удивление отбелязваме, че прогресът върви ръка за ръка с варварството.
Зигмунд Фройд
Храбростта води, а щастието върви заедно.
Цицерон
Днес ти можеш да станеш знаменит за 10 минути. Нови звезди се появяват всеки ден - така бързо, че аз даже не успявам да ги запомня. Но винаги съм считал, че истинският успех е този, към който е нужно да се върви много дълго време.
Мат Деймън
Ако искате физически мир, спрете борбата на живота. Не изтласквайте тялото отвъд точката на умора. Почивайте с тялото си достатъчно. Упражнявайте го достатъчно. Тогава нека бъде. ... Ако искате мир с другите, не се бийте с тях. Върви по своя път. Живейте собствения си живот. Ако някои ходят с вас, добре.
Питър МакУилямс
Всички имаме лош късмет и късмет. Човекът, който упорства през лошия късмет - който продължава да върви - е човекът, който е там, когато дойде добрият късметът - и е готов да го приеме.
Робърт Колиър
Когато свежестта на сутринта е заменена от умората на обедния ден, когато мускулите на краката поддават под напрежение, изкачването изглежда безкрайно и изведнъж нищо няма да върви както желаете, тогава не трябва да се колебаете.
Даг Хамаршелд
Исках да се уверя, че това ще е първата научна и технологична революция в историята, в която обществеността обстойно обсъди всички потенциални ползи и всички потенциални вреди, преди технологията да излезе онлайн и да върви своя ход.
Джеръми Рифкин
Не върви постоянно да се дават награди на децата. Те стават егоистични и развиват продажен начин на мислене.
Имануел Кант
Много странно е да не гледаш на света от гледна точка на учен. Човек върви през живота и не знае или му е все едно, откъде се е взел въздуха, как са се появили звездите на нощното небе и колко са далеч. Лично аз искам да знам това!
Мичио Каку
Работата на регулатора не е да ни гарантира печалба, колкото и да плачем. Работата на регулатора е първо да се увери, че страната върви напред и след това да се увери, че потребителят върви напред.
Мукеш Амбани
Никога не отричайте диагноза, но отричайте отрицателната присъда, която може да върви с нея.
Норман Казънс
Ако вървите по улицата и вървите по грешен път, помнете – Бог позволява обратни завои.
Сузи Орман
Бих искал да предложа бавно колоездене. Пътуване с колело. С един удар премахвате необходимостта и абсурдната цена на обществения транспорт. Колоезденето е почти напълно безплатно. Вече няма нужда от фитнес залата, тъй като ставате във форма с колоездене. И можете да вървите със собственото си темпо.
Том Ходжкинсън
Когато вървите, виждате неща, които пропускате в колата или във влака. Давате пространство на ума си за размисъл.
Том Ходжкинсън
Всичко, което човек прави в архитектурата, е да се опита да върви срещу природата. Разбира се, че трябва да разберем природата, за да знаем колко далеч трябва да вървим срещу природата. Мисля, че тайната на бъдещето не е много. Всички архитекти са склонни да правят твърде много.
Фрай Ото
Ако анализирате производството на кока в Колумбия, ще разберете, че тя е като икономически цикли. Той върви нагоре и надолу, отива нагоре и надолу в зависимост от обстоятелствата.
Хуан Мануел Сантос
Сменете инструментите и ще промените цялата социална теория, която върви с тях.
Бруно Латур
Онези въпроси, които имате? Независимо дали той е този, дали се чувствате към него така, както трябва, или дали връзката върви добре? Когато не сте сигурни дали сте влюбени в някого или не, отговорът е не.
Деб Калети
Пожелах си неща и никога не съм имал шанса... Време е да спрем да мечтаем и да направим нещо по въпроса. Трябва да знаеш какво искаш, след това... върви.
Деб Калети
Както и да е, лудост и гений. Те са обезпокоените приятели на човешкото състояние. Бони и Клайд, Телма и Луиз, содата за хляб и оцетът. Лудостта просто върви покрай брилянта като някаква зловеща, настойчива сянка.
Деб Калети
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща
📖
Поговорки на тема "Връв"