Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Твен
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Конфуций
Сократ
Аристотел
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Компромис"
Аз не умея да обичам наполовина. Аз не вярвам в полумерките и компромисите. Аз просто не мога да търпя компромиси в нищо. Аз отдавам всичко, което имам; такъв е моят характер.
Фреди Меркюри
Стратегията е за правене на избор, компромиси; става дума за съзнателно избиране да бъдеш различен.
Майкъл Портър
Компромис - това е изкуството да разделиш тортата така, че всеки да мисли, че той е получил най-голямото парче.
Лудвиг Ерхард
Не правете компромиси със себе си. Вие самите сте всичко, което имате!
Джанис Джоплин
Единственото което разрушава мечтите е компромиса.
Ричард Бах
Що се отнася до човешкото достойнство, ние не можем да правим компромиси.
Ангела Меркел
Повярвайте ми на думата, ако и когато тези проповедници получат контрол върху [Републиканската] партия, а те със сигурност се опитват да го направят, това ще бъде ужасен проклет проблем. Честно казано, тези хора ме плашат. Политиката и управлението изискват компромис. Но тези християни вярват, че действат в името на Бог, така че не могат и няма да направят компромис. Знам, опитах се да се справя с тях.
Бари Голдуотър
Най-важното е да не се отклоняваш от своят дълг и да не правиш компромиси, когато става дума за това. Дълга е нещо абсолютно.
Винсент ван Гог
Каквото и устройство да използвате... Windows ще бъде там... Windows ще бъде навсякъде и на всяко устройство без компромиси.
Стив Балмър
Животът е компромис с това, което иска да направи твоето его, какво преживяване ти казва да правиш и какво ти позволяват нервите ти.
Уолтър Бейджхот
В момента, в който започнете да правите компромиси в името на масажирането на нечие его, това е, играта е свършила.
Гордън Рамзи
Няма и не може да има никакъв компромис между доброто и злото, истината и лъжата, прогреса и регреса.
Джузепе Мацини
Когато с жена ми сме на различни мнения, обикновено постъпваме така, както тя иска. Тя нарича това "компромис".
Марк Твен
Когато крайният резултат се очаква да бъде компромис, често е разумно да се започне от екстремна позиция.
Джон Мейнард Кейнс
Макроикономическата политика никога не може да бъде лишена от политика: тя включва основни компромиси и засяга различните групи по различен начин.
Джоузеф Стиглиц
Никога не можем да имаме твърде много подготовка и тренировки. Трябва да сме силен конкурент. Трябва строго да се придържаме към основния принцип, че нищо по-малко от пълно равенство не е достатъчно. Ако направим компромис на този принцип, нашата душа е мъртва.
Ралф Бънч
Да направиш компромис означава да стоиш между два кошера.
Стивън Фрай
Великолепната снимка - е вещ сама по себе си, а не компромис по пътя към печатна страница.
Ървинг Пен
Любовта и бракът са работа и компромис. Те са за това да видят някого такъв, какъвто е, да бъдат разочаровани и да решат да останат все пак. Те са свързани с ангажираност и комфорт, а не с някакво внезапно истерично признание.
Айлет Уолдман
Ако искате да направите нещо, направете го сега, без компромиси или отстъпки, защото имате само един живот.
Гао Синдзиен
Тялото може да понесе компромис и умът може да бъде съблазнен от него. Протестира само сърцето.
Джанет Уинтерсън
Любовта трябва да е трагедия. Най-голямата мистерия в света! Никакъв комфорт, изчисления и компромиси не трябва да се отнася за нея.
Александър Куприн
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща