Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Аврелий
Марк Твен
Оскар Уайлд
Конфуций
Сократ
Аристотел
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кутия"
Ние твърде много се занимаваме със секса в черепната си кутия и твърде малко на другите места.
Норман Дъглас
Човешкият живот прилича на кибритена кутия. Да се е отнесеш към нея сериозно е смешно. Да се отнесеш несериозно е опасно.
Рюноске Акутагава
Европа за мен - като магическа кутия от стара детска приказка.
Дженифър Лопес
За мен обекта е нещо живо. Тази цигара или тази кибритена кутия съдържат таен живот, много по-интензивен, отколкото могат да си помислят хората.
Жоан Миро
Бяхме млади. Беше ни скучно. А старата машина за електрошокова терапия беше точно под стълбите в кутия до Хувър.
Огастин Бъроуз
Вълнувам се от групата (White Stripes). Това наистина ме вълнува. Но нямаше да ме развълнува, ако нямаше тези ограничения, ако не живеехме в тази кутия, ако не бяхме в капан. След като това изчезне, тогава ще разбера, че не си струва да го правите повече.
Джак Уайт
Кутията с избирателни бюлетини е най-сигурния арбитер в дебатите между свободни хора.
Джеймс Бюканън
Животът в кутия е по-добър от никакъв живот.
Том Стопард
Честно казано нямам никаква стратегия. Чакам този сценарий да изскочи през пощенската кутия и напълно да ме изненада.
Бен Кингсли
Искам да кажа, че ако кутиите могат да бъдат рециклирани, защо не и духовете?
Марла Гибс
Това правя аз. Гледайте филми и четете. Понякога дори се преструвам, че пиша, но не заблуждавам никого. О, и отивам до пощенската кутия.
Никол Краус
Но това, което много психолози са направили, вероятно защото са се справили добре на тест и всеки иска високо самочувствие, е да създадат тази малка кутия и след това да направят своите изследвания в нея.
Робърт Дж. Стърнбърг
Бог никога не затваря вратата пред носа ти, без да отвори пред теб кутия шоколадови бонбони.
Елизабет Гилбърт
За миг не сме провалени тестове и скъсани презервативи и измама на есета; ние сме пастели и кутии за обяд и се люлеем толкова високо, че маратонките ни пробиват дупки в облаците.
Лори Халсе Андерсен
Две от най-жестоките, най-примитивни наказания, които нашият град (Холивуд – бел.цит.) прилага към тези, които са изпаднали в немилост, са: празната пощенска кутия и мълчащият телефон.
Хеда Хопър
Филмът е много стегната малка кутия. Ако не се побереш в това поле, си отиваш. Телевизия, има още място за движение.
Джордж Лукас
Не трябва да сте се родили високи за да бъдете забелязани - динамитът се съхранява в малки кутии.
Ева Лонгория
Започнах да крия картините си по определени начини, като например зад стъкла. След това, вместо да ги скрия, направих нещо доста студено и клинично: построих дървена кутия, напълних я с емайлирана боя и потопих картината, така че можете да видите само внушение за нея от контролирана гледна точка.
Оливър Джефърс
По-кратките дневни часове могат да повлияят на съня, производителността и душевното състояние. Светлинната терапия, известна още като фототерапия, може да помогне. Той използва светлинни кутии, излъчващи светлина с пълен спектър, за да симулира слънчева светлина.
Андрю Уейл
Можем да научим много от пастелите; някои са остри, някои са красиви, други са скучни, докато други ярки, някои имат странни имена, но всички те са се научили да живеят заедно в една кутия.
Робърт Фулам
Да си черен и интелектуалец в Америка означава да живееш в кутия. На кутията има етикет, не по мой избор.
Стивън Картър
Искаше й се да има малка собствена жълта къщичка, с цветна кутия, пълна с истински цветя и билки - теменужки и розмарин - и сладък любовник, който вечер да се люлее с нея и да готви тестени изделия и да чете поезия на глас.
Франческа Лия Блок
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща