Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Аврелий
Марк Твен
Оскар Уайлд
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тон" - страница 3
Ще трябва внимателно да разгледате модела, за да намерите пропорциите - как се поддържа тежестта, как функционира всяка става... Потърсете цвета, тона и текстурата... как светлината пада върху фигурата, особено върху лицето.
Хауърд Пайл
Една унция сърдечно знание струва повече от тон умствено учене.
Чарлс Х. Спърджън
Всъщност, ако те видя да пиеш, ще се спусна върху теб като тон тухли и ще се обадя на майка ти.
Айлет Уолдман
Можеш да говориш глупости, но не с тържествен тон.
Гавриил Троеполски
Колкото и шантаво да звучи, опитвам се да пея сутрин. Трудно е както да пея, така и да поддържам мрачно настроение и дава весел тон на всички - особено в моя случай, защото съм глух и моята публика намира моето пеене за източник на голяма веселба.
Гретхен Рубин
Хората мислят, че просто се приближавам до отвесна скала и се изкачвам по нея, без да знам каквото и да било, а в действителност има тонове и тонове информация навън и аз вече съм добре прикрепен към нея.
Алекс Хонълд
Двадесет хиляди работници на компанията са най-добре платените в бранша, но компанията има най-ниските разходи за труд на тон стомана, води индустрията в замяна на капитала, има най-ниския финансов ливъридж от всяка голяма стоманена компания и е платила 142 последователни дивиденти. Задържането на правилните хора настройва компанията да прави много повече с по-малко.
Джейсън Дженингс
Виновен е всеки, който се е отказал от правото да мисли и постъпва разумно, ако някой друг може да натисне бутон и да го накара да танцува под неговия тон.
Джон Брънър
Биографът трябва да реши между забавянето до спирането на блатото от противоречиви възможности или смелото крачене по пътя на предположенията. Избирам втория курс и без да се отдръпвам, за да обсъждам всички алтернативи, разказвам историята така, както я виждам. Следващите осемнадесет месеца на Павел се развиха по следния начин, макар че тонът на увереност в моя разказ не трябва да прикрива, че някои от неговите изводи са ориентировъчни и спорни.
Джон Полък
В свободна държава е задължение на писателите да не обръщат внимание на задължението. Само при диктатура се очаква литературата да проявява хармоничен дизайн или вдъхновяващ тон.
Е. Б. Уайт
Сарказмът е когато тонът не съвпада с думите, които човек е произнесъл.
Ема Донахю
За да играе в комедия, на момичето е нужен тон смелост. Да бъдем смешни за нас е противоестествено.
Ема Стоун
Сьомгата и други студеноводни риби като риба тон, сардини, херинга и аншоа са превъзходни източници на омега 3.
Ерик Уестман
В младостта човешкият свят е представен в черно-бели тонове, но колкото по-стар става, толкова повече са в него възприятията за цветове и нюанси.
Ерланд Лу
Жилетки. Запасявам се с тях - притежавам тонове. Те се справят чудесно с рокли и им помагат да преминат от сезон в сезон.
Иванка Тръмп
Сингапурската спекулативна традиция е различна. Сингапур не се смята за център на света или като държава, която ще спаси света, така че има различен тон, който се проявява в начина, по който се прави спекулативна фантастика. Това е освежаващо за четене.
Кен Лиу
В природата на италианците е да живеят живот с положителен тон и да празнуват поканите, които идват в живота. Италианската храна е толкова благоприятна за всичко това.
Лидия Матичио Бастианич
Ако смятате, че трябва да критикувате приятелите на дъщеря си - а понякога трябва - използвайте думите и тона си, за да съобщите, че момичетата са в сложна ситуация, а не че са лоши хора.
Лиса Дамур
Повечето видове едри риби, включително треска, марлин, риба меч и риба тон, са критично застрашени и в нашите океани се появяват огромни мъртви зони, тихи места, лишени от живот.
Лорънс Антъни
- Какви контраудари, що за глупости са това?! - избухна И. В. Сталин. - Опитът е показал, че войските ни не знаят да настъпват... - И неочаквано на висок тон подхвърли: - Как можахте да си помислите да дадете Киев на врага? Аз не можах да се сдържа и отвърнах: - Ако мислите, че аз като началник на Генералния щаб меля само глупости, няма какво да правя тук. Моля да ме освободите от задълженията на началник на Генералния щаб и да ме пратите на фронта. Там определено ще допринеса по-голяма полза за Родината. Отново настъпи тягостна пауза: - Не се палете чак толкова - отвърна Сталин. - А между другото... то ние и без Ленин минахме, че и без вас ли няма...
Георгий Жуков
На никого не повишавай тон. Ако сърцето закипи от гняв и искаш да крещиш - знай, че това не е от Бог. Някой друг те кара да правиш това. С Бог в душата винаги е мир, тишина и спокойствие.
Сава (Остапенко)
Момчета! Не се заблуждавайте от миловидното лице на момичето, което сте харесали, а по-скоро погледнете отношението и към собствената и майка. Щом видите, че дъщерята е услужлива, внимателна, почтителна към родителя си, пред вас може да е избранницата на небето! Но ако забележите небрежност, недоволство в тона, наглост и дори грубост в отношението си към майка си, бягайте от тази къща.
Артемий Владимиров
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща