Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Твен
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Конфуций
Сократ
Аристотел
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Спектър"
Като американец имате право на добри здравни грижи, които са ефективни, достъпни и достъпни, които ви обслужват от ранна детска възраст до старост, които ви позволяват да отидете при лекари и апаратура по ваш избор и които предлагат широк спектър от терапевтични възможности.
Андрю Уейл
По-кратките дневни часове могат да повлияят на съня, производителността и душевното състояние. Светлинната терапия, известна още като фототерапия, може да помогне. Той използва светлинни кутии, излъчващи светлина с пълен спектър, за да симулира слънчева светлина.
Андрю Уейл
Някои видове рак са лечими, докато други са силно нелечими. Спектърът е огромен. Метастазиралият рак на панкреаса е силно нелечимо заболяване, докато някои форми на левкемия са много лечими. Има голяма разлика между една и друга форма.
Сидхарт Мукхърджи
От научна гледна точка Аспергерите и аутизмът са един синдром. Аспергерите са част от аутистичния спектър, а не отделно разстройство.
Темпъл Грандин
Никога не е късно да разшириш съзнанието на човек от аутистичния спектър.
Темпъл Грандин
В широкия спектър на изкуствата рядко се припокриват два свята - литературният и този на рок музиката.
Уилям Бойд
Ако двама много различни хора обединят ДНК-то си, те ще създадат повече генетично разнообразие и техните малки ще се захванат с работата като родители с по-широк спектър от умения.
Хелън Фишер
Интернет разкрива съвсем нови възможности в широк спектър от области.
Хърби Хенкок
Да бъдеш интелектуалец означава да си задаваш много въпроси, на които не намираш отговор. Широк спектър от идеи не гарантират единомишленици. Всичко което е истинско и има значение са твоите чувства. Ето какво значи за мен музиката.
Джанис Джоплин
Историците ще се справят с много по-широк кръг от източници от биографите и ще покриват по-широк спектър от събития, време, народи.
Клеър Томалин
В вагон на метрото кожата ми обикновено попадаше в средата на цветовия спектър. На ъглите на улиците туристите ме питаха за посоката. За четири години и половина никога не бях американец; Веднага бях нюйоркчанин.
Мохсин Хамид
Работният свят се нуждае от по-съпричастни лидери, персонал и колеги. Високото ниво на съпричастност на човек ще компенсира широк спектър от други умения и качества.
Найджъл Къмбърланд
В спектъра на творческата работа разликата между посредственото и доброто е огромна. Посредствеността обаче все още е в спектъра; можете да преминете от посредствен към добър на стъпки. Истинската разлика е между това да не правиш нищо и да правиш нещо. Аматьорите знаят, че да допринесеш с нещо е по-добре, отколкото да не допринесеш с нищо.
Остин Клиън
Животът е живопис, а ти си художникът. Имате в палитрата си всички цветове в спектъра - същите, които са на разположение на Микеланджело и Да Винчи.
Пол Майер
Вярвам, че може да е нормално, здравословно и дори продуктивно да изпитвате лека до умерена депресия от време на време като част от променливия емоционален спектър, или като подходящ отговор на ситуации, или като начин за обръщане навътре и психическо дъвчене над проблемите за намиране на решения.
Андрю Уейл
Моето лично мнение е, че неутралната позиция в спектъра на настроението - това, което нарекох емоционално морско ниво - не е щастие, а по-скоро удовлетворение и спокойно приемане, което е целта на много видове духовна практика.
Андрю Уейл
Актовете на насилие произтичат от високо самочувствие, а не от ниско самочувствие. Това важи за широк спектър от насилие, от тормоз на детските площадки до национална тирания, от домашно насилие до геноцид, от войни до убийства и изнасилвания. Извършителите на насилие обикновено са хора, които имат много високо мнение за себе си.
Рой Баумайстър
Можем да разбием сърцата си за много повече. Важно е да разпознаете пълния спектър от разбито сърце. Можем да бъдем разбити от загуба и от разочарование. Но разбитото сърце не е само този негативен образ, който виждаме, не е това ужасно преживяване, което не носи ползи.
Сандра Сиснерос
Работил съм с много хора, за които знам, че са в спектъра - но сега мисля, че тежкият аутизъм наистина се е увеличил.
Темпъл Грандин
Хората от аутистичния спектър са склонни да се фиксират върху това, което мислят.
Темпъл Грандин
Работата е там, че аутизмът е голям спектър. Като се започне от хора, които остават невербални, чак до, знаете ли, известни учени и музиканти. И трябва да работим върху силните страни. Трябва да работим и върху преподаването на основни маниери и умения.
Темпъл Грандин
Без значение какво съм направил, какво съм се опитвал да правя, всички казват, че не може да се направи. И това е непрекъснато в целия спектър от различни видове реалности, които се сблъсквате с вашите идеи.
Том Мейн
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща