Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Твен
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Конфуций
Сократ
Аристотел
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Покана"
Депресията е подобна на дама в черно. Ако тя е дошла, не я гони, а я покани на масата, като гост, и я послушай това, което възнамерява да каже.
Карл Густав Юнг
Зашеметяващото първо впечатление изобщо не е същото като любовта от пръв поглед. Но във всеки случай това е покана за размисъл по този въпрос.
Лоис Макмастър Бюджолд
Жената е покана за щастие.
Шарл Бодлер
Поканата за флирт се пише с очи.
Жана Моро
Всяко приспособяване на мюсюлманските изисквания води до чувство на еуфория и убеждение, че Аллах е на тяхна страна. Те виждат всеки акт на умиротворяване като покана да отправят нови искания.
Аян Хирси Али
Само полицаите и вампири се нуждаят от покана да влязат в дома.
Кристофър Мур
Това са трудни времена. Светът боли. Живеем в страх и забравяме да ходим с надежда. Но надеждата не ви е забравила. Затова го помолете на вечеря. Вероятно е гладен и ще оцени поканата.
Либа Брей
Изготвянето на списък с покани за парти извежда най-лошото от всички. Именно тогава влизат в сила нашите най-безмилостни оценки на хората, които познаваме.
Сидни Харис
Плановете са покана за разочарование.
Дерек Ланди
Приятелят трябва да е като кръвта, която тече от раната веднага, не чакайки покана.
Антонио Перес
В румънското общество не съм особено харесвана. Не получавам често покани.
Херта Мюлер
Няма по-сигурен начин да досадиш на домакините, от това да се окажеш непоканен гостенин на вечеря с покани.
Валентин Домил
Ключът да поканите някого е наистина да не го питате. С други думи, не смятайте, че изречението ви трябва да завършва с въпросителен знак.
Матю Хъси
Когато кажете "да" на поканата на някой нов, вие също казвате "да" на неговата мрежа. И тяхната мрежа съдържа хора, към които може да сте привлечени.
Матю Хъси
Вярвам, че ако мъж не предложи да плати цялото нещо, когато те покани на среща, не е бил научен правилно. Но също така вярвам, че ако една жена на среща му позволи да плати за цялото нещо, без поне да предложи да плати половината, тя не е била научена правилно.
Матю Хъси
Нека приемем поканата, вечно отворена, от Тишината, да вкусим нейната изискана сладост и да се вслушаме в мълчаливите й инструкции.
Пол Брънтън
Времето за оправдания свърши. Няма да ги взема. В затвора нямахме време за слабост. Видът емоционални и физически уязвимости, които хората отвън изглежда носят като значки на честта, биха се възприели като покани за атака и унижение. Нищо от това не е приемливо за студент от моята система.
Пол Уейд
Сценариите не са произведения на изкуството. Те са покани към другите да си сътрудничат върху произведение на изкуството.
Пол Шрейдър
Разрушителното пробуждане е вашият сигнал, че сте готови да направите първата стъпка към постигане на вашата автентична идентичност и преминаване към по-дълбоко ръководено осъзнаване на вашия личен път и цел в живота. Въпреки че преживяванията при пробуждане често са неочаквани и дори страшни, всъщност те са покани от вашия Дух да си спомните и да започнете да живеете на най-високото ниво на вашата вътрешна истина.
Соня Чокет
Седем години писах и публикувах текстовете си в интернет и нито един арабски фестивал не ме покани, нито едно арабско издателство не искаше да издаде книгите ми, а аз не бях известен в западния свят заради политическите си позиции.
Хасан Бласим
Ние, всички и всички, имаме инстинкт да се молим; и този факт представлява покана от Бог да се молим.
Чарлс Пърс
Любовта и смъртта идват без покана и тук човек е безсилен.
Шарук Кхан
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща