Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Сократ
Аристотел
Конфуций
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Панталон"
Никога не бива да си обуваш най-хубавите панталони, когато излизаш да се биеш за свободата и истината.
Хенрик Ибсен
Харесва ми да бъда жена в мъжки свят. В края на краищата, мъжете не могат да носят рокли, но ние можем да носим панталони.
Уитни Хюстън
Тя ми отправи усмивка, която усетих чак в джоба на панталона си.
Реймънд Чандлър
Пиенето на вино и носенето на панталони не бяха нищо в сравнение с четенето на историята на идеите.
Аян Хирси Али
Банкрутът е законна процедура, при която прехвърляте парите си в джоба на панталона и давате пижамата на кредиторите си.
Тристан Бернар
Хуморът е просто трагедия, стояща в твоята глава със смъкнати панталони.
Ървин Коб
Репутацията е маска, която човек е длъжен да носи също като панталона или сакото си.
Джордж Бърнард Шоу
Но аз съм убеден, че онези евреи, които днес стоят настрана със злобна усмивка и с ръце в джобовете на панталона си, също ще искат да живеят в нашия красив дом.
Теодор Херцел
Много пъти ми се е случвало панталоните ми да са били толкова тънки, че да мога да седна върху монета и да кажа дали е ези или тура.
Джонатан Суифт
Докато стоях, поех последна глътка въздух с аромат на пролет, заслушах се в птичата песен и тогава видях представител на дивата природа, която природозащитниците не бяха планирали да съживят на това място. Перверзник в бяла риза и полиестерни панталони. Стандартен перверзник тип скрий се в храстите и го удари. Дебел и оплешивяващ, беше толкова привлекателно, колкото да гледаш как гигантски маршмелоу се захваща с него.
Роб Търман
Казвам си, че след четири деца коремът ми вече е толкова изпънат и отпуснат, че трябва да правя оригами, за да си закопча панталона. Още една бременност и до края на живота си бих била обречена на ластична талия.
Айлет Уолдман
Обичам да нося плоски обувки, но не съм от онези момичета, които обикалят наоколо в потни панталони и кецове.
Клаудия Шифер
Пронизващите погледи на жените, преценяващи съдържанието на джобовете и панталоните.
Аркадий Давидович
Търпението, както и панталоните, може да се изгубят в най-неочакваното време и на най-неочакваното място.
Валентин Домил
Никога не усложнявай нещо, което е просто. Това е една от най-големите житейски мъдрости, които съществуват. Много мъчно приложима. Особено за интелектуалци и романтици. Никога не се проявявай като духовен Херкулес, щом можеш да постигнеш същото с един нов панталон. Така не ядосваш партньора си, той няма защо да напряга сили, за да стане равен с тебе, ти си спокоен, и това което желаеш пада като зряла круша в скута. Никога не трябва да форсираш щастието си."
Ерих Мария Ремарк
Въпреки обичая на повечето бащи по онова време - додето обядват, да държат прави децата си, уж да ги научат на почит към старите - Марко винаги туряше своите на софрата. Също и кога имаше гости, той викаше синовете си да присъствуват. "Нека да добиват господарски нрави - обясняваше той, - а не да се дивят и гушат пред хората като Анко Разпопчето." Анко Разпопчето се спряпаше от срам, колчем срещнеше човек в панталони от черно сукно.
Иван Вазов
Пънк музиката е просто начин да се продадат панталони.
Малкълм Макларън
Работата от вкъщи или излизането в отпуск по майчинство не е извинение да се откажете от външния си вид. Колкото повече се тръшкате в панталони и тениски с връзки, толкова по-малко ще можете да се съберете, когато е необходимо.
Нина Гарсия
Безсмислено е да си въртите панталоните, ако даден човек не реагира така, както искате. Най-добре е да избягвате хора и ситуации, за които знаете, че ви подлудяват. Не забравяйте да гласувате с краката си. Ако ситуацията е несъстоятелна или непроменима, избягайте.
Стюарт Уайлд
Всички са с бейзболни шапки и суичъри, къси панталони и гумени обувки, нещо като униформа, която прави туристите да изглеждат като истински тъпаци.
Томас Еспедал
Късите панталони са практически униформа в гардероба на всяка жена. Ушитите къси панталони са подходящи за тичане, а ако сте на 18, можете да се разминете с изрязани дрехи. Но е много лесно да направите грешка с къси панталони.
Трини Уудол
През февруари облачното небе не е толкова мрачно, колкото неутрално и неясно. Това е важен фактор в общото преживяване на депресия сред местните жители. Снегът хруска под ботушите ви и полепва по панталоните ви, по маншетите, а щом влезете вътре, снегът полепва по психиката ви и накрая трябва да отидете на лекар. Миналото попива в теб в това време, защото настоящето липсва почти изцяло.
Чарлз Бакстър
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща