Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Твен
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Конфуций
Сократ
Аристотел
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Овластяване"
Процесът на забелязване на страха и отказ да му се подчини е източникът на цялото истинско овластяване.
Марта Бек
Овластяването на хората е ключова част от това, което кара работата с отворен код, тъй като в крайна сметка иновациите обикновено идват от малки групи, а не от големи структурирани усилия.
Тим О'Райли
Готвенето с деца не е само в съставките, рецептите и готвенето. Става въпрос за използване на въображението, овластяването и творчеството.
Гай Фиери
Социалните медии са овластяване на индивида за сметка на системата.
Дейвид Амърленд
Днешната мисъл за овластяване: Ако само обичаме повече, всички ограничения в живота ни биха изчезнали!
Джон Рандолф Прайс
В крайна сметка това, за което в крайна сметка пиша, е безпомощност и обратното, овластяване.
Джос Уедън
Страхът ни от технологиите наистина е страх от овластяване. Вече имаме способността да проектираме реалността, в която живеем, и трябва да пристъпим към случая.
Дъглас Рушкоф
Идеята за овластяване на хората и този момент, в който някой вижда на какво е способен, е просто невероятна за мен.
Матю Хъси
Мисля, че днешните млади жени са особено мощна порода. Те ще поемат още по-големи предизвикателства, поради което постигането на лично овластяване е толкова важно за тях. Тези жени ще заемат позиции със значителна власт, ще притежават повече бизнеси и ще оформят обществената политика.
Мери Поуп Озбърн
За мен Майкрософт е за овластяване... ние сме първоначалната демократизираща сила, поставяйки компютър във всеки дом и всяко бюро.
Сатя Надела
Овластяването е това, което мениджърите правят на хората. Ангажираността е това, което мениджърите правят с хората.
Хенри Минцбърг
Красотата на овластяването на другите е, че вашата собствена сила не намалява в процеса.
Барбара Колоросо
Наистина мисля, че замисляме курс за по-разумен отговор на масовото затваряне, на употребата на наркотици и на разбирането, че войната срещу наркотиците е довела само до овластяване на огромни престъпни предприятия и унищожаване на демокрациите по света. И всичко това се оказва ужасно, ужасяващо.
Айлет Уолдман
Истинската, здравословна връзка е свързана с овластяване и любов и това трябва да е стандарт - но не е така.
Деби Райън
Няма по-голям показател за новаторска култура от овластяването на жените.
Алек Рос
Истинският лидер не води до придобиване на власт. Те водят до овластяване и отдаване на власт.
Джон Гордън
Лидерството е свързано с определяне на посока. Става въпрос за създаване на визия, овластяване и вдъхновение на хората да искат да постигнат визията и им позволява да правят това с енергия и бързина чрез ефективна стратегия. В най-основния си смисъл лидерството е свързано с мобилизиране на група хора, които да скочат в едно по-добро бъдеще.
Джон П. Котър
Овластяването на жените е от ключово значение за изграждането на бъдеще, което искаме.
Амартя Сен