Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Сократ
Аристотел
Конфуций
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Инч"
Не обръщайте внимание на това, което пишат за Вас. Просто го измервайте в инчове.
Анди Уорхол
Бейзболът е игра на инчовете.
Бранч Рики
Не съм с наднормено тегло. Само с девет инча съм твърде къса.
Шели Уинтърс
Понякога целият ви живот може да зависи от част от инча. Или ритъма на наносекунда. Или почукването на врата.
Дж. Р. Уорд
Той е джентълмен всеки един инч.
Ребека Уест
Ако беше един инч по-висок, би бил най-добрият център полузащитник на Британия. Баща му е 6 фута и 2 инча. Аз обаче бих проверил млекаря.
Алекс Фъргюсън
Жирафът има черен език с дължина двадесет и седем инча и няма гласни струни. Един жираф няма какво да каже. Той просто продължава да жирафира.
Робърт Фулам
Що се отнася до секса, най-важните шест инча са тези между ушите.
Рут Уестхаймер
Истинският път към сърцето на мъже е шест инча метал между ребрата.
Лоръл К. Хамилтън
Един инч злато не може да купи инч време.
Никол Монес
Кариерата ми беше инч в даден момент.
Райън Рейнолдс
Когато се приберем у дома и влезем във владението на прекрасното царство на нашия брат и когато главите ни намерят тежестта на вечната корона на славата, тогава ще погледнем назад към болките и страданията и тогава ще видим живота и скръбта бъдете на по-малко от една стъпка или крачка от затвора до славата. Нашият малък инч страдание във времето не е достоен за първото ни посрещане у дома в рая.
Самюел Ръдърфорд
Това са книгите за... да пътуват без да мръднат и инч.
Джумпа Лахири
Един пример: баща ми вземаше рулетка и измерваше разстоянието между закачалките в килера, за да се увери, че те висят на един инч един от друг. Сега умножете това по нервността и приложете към всяко малко нещо в тристаен апартамент. След това ще започнете да разбирате в какъв кошмар съм живял.
Кевин Митник
Бях живяла много години, вървейки по грешни пътища, и тези дни се бяха уплътнили като гънките на акордеон в един инч време. Сега всичко се разшири. Животът ми ридаеше като красива молитва, моментите се разтягаха в часове, дните в години. Сега виждах, че е възможно да се живее дълъг живот зле или кратък живот добре и че всеки момент човек може да промени позицията си и след години на зимен сън да реши да изпълзи от бърлогата и да живее.
Ким Динан
Приятен млад мъж отговаря на въпроса й за височината си: "Мадам, аз съм шест стъпки и седем инча", а тя възкликва: "Нека забравим за шестте стъпки и да поговорим за седемте инча".
Мей Уест
Офисът ни беше толкова малък, че ако беше само с един инч по-тесен, щеше да се стигне до изневери.
Дороти Паркър