Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Аврелий
Марк Твен
Оскар Уайлд
Конфуций
Сократ
Аристотел
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Случаен цитат
Цитати на тема "Флирт"
Съюзът на глупав мъж и глупава жена поражда майка-героиня. Съюзът на глупава жена и умен мъж поражда самотна майка. Съюзът на умна жена и глупав мъж поражда обичайно семейство. Съюзът на умен мъж и умна жена поражда лек флирт.
Фаина Раневска
Афоризъм - това е резултат от флирта на мислите и думите.
Ашот Наданян
Можеш да умреш, преди да мигнеш, така че пляскаш с мигли, намигваш и пускаш въздушни целувки, защото животът е флирт със смъртта.
Еминем
Поканата за флирт се пише с очи.
Жана Моро
Флиртът е обещание за секс, но без гаранции.
Милан Кундера
Флиртът с лудостта е едно нещо. Но когато лудостта започне да флиртува, е време да отмените всичко.
Рохинтън Мистри
Най-готините хора се разкриват постепенно, а флиртът не означава само да изглеждате страхотно, а и той да се чувства страхотно.
Матю Хъси
Антигероят върви по морално сивия път и непрекъснато флиртува с изкуплението, а този флирт е просто вълнение за писане.
Пол С. Кемп
Флиртът е като хвърляне на въдица. Или кълват, или не. И офертата е първата стъпка към сключване на сделка.
Том Ханкс
Флиртът е първата стъпка в дълъг процес на намиране на правилния мъж или жена.
Джули Гаруд
Част от флирта е, че сте склонни да си давате малко повече отпуск, за да бъдете неясни - да казвате неща, които са внушаващи и нюансирани, а не ясни и разбираеми, неща, които не бихте търпяли в есе или нещо, написано от непознат - и това може да бъде толкова вълнуващо.
Елиф Батуман
Правех моя малък щанд, който направих за красивите момичета, така че те бързо ще ме харесат и няма да се опитат твърде много да ме опознаят извън ролята ми на мъдрец Камерън сирачето. Може би това беше малко като флирт, но и вид защита: Не се приближавайте твърде близо; Аз съм само шеги без съдържание.
Емили М. Данфорт
Не искаш да ме убиеш, което е добър знак. Може би това е вашият начин на флирт?
Кресли Коул
Хората не искат да ме виждат как правя секс... Аз съм кралицата на "целувката, флирта, разтапянето". А след това на "Ухуу! Добро утро, тигре!"
Джулия Робъртс
Мъжката фантазия, водена от женски флиртове, отвежда в пустота.
Юлия Леонтиева
Истинският флирт е плод по-скоро на интуиция, на спонтанност, отколкото на добре отрепетирано и заучено поведение. Нека да се наслаждаваме на изкуството на флирта, защото то действа вдъхновяващо и осмисля по един естетски неподправен начин живота ни.
Любомир Стойков