Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Сократ
Аристотел
Конфуций
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Случаен цитат
Цитати на тема "Студио"
Всеки ден отивам в своето студио, пълен радост, вечерта, когато съм задължен да го оставя в тъмнина аз не мога да дочакам утрото, че отново да отида.
Уилям Адолф Бугеро
Демокрацията в студиото е надценена. Това, което ще получите, е компромис от всички, което означава, че никой няма път, а това означава, че никой не печели, включително феновете.
Пол Стенли
Всяка сутрин отивам в малко студио зад къщата ми, за да пиша. Опитвам се да игнорирам всички обаждания по имейл и телефон до обяд. След това се впускам в понякога неистовата заетост на строго планиран ден.
Даниъл Голман
Очаквам с нетърпение бъдещето - и влизането в студиото, за да направят нова музика.
Даяна Рос
Разбира се, никое студио няма да сложи парите и мускулите си зад нещо, от което те не мислят, че вече могат да завъртят пет или шест филма и да изградят цял вид въображаема вселена, мисля.
Дейв Ицкоф
Хората мислят, че аз през целият ден съм безумен, но това съвсем не е така, защото по-голяма част от времето си съм щастлив. Изливам цялата си агресия в студиото и после съм ангелски спокоен...
Еминем
Моят опит е, че има пряка връзка между ентусиазма в анимационното студио за даден герой и ентусиазма, който публиката изпитва при гледането на филма.
Крис Меледандри
Независимите филми са институционализирани на практика. Всяко студио си има бутиков арт отдел.
Едуард Нортън
Успехът за мен е просто да имам работа и да накарам студиото да се чувства уверено, че мога да изляза там и да направя филм, на който хората ще се радват.
Марк Уолбърг
"Перфекционист" е най-страшната дума в студиото.
Питър Бискинд
Не съм някаква филмова звезда, която разчита на студио. Имам собствени фенове и съм ги спечелил.
Такър Макс
Латиносите са най-бързо растящото малцинство и очевидно няма да отидем никъде. Ние сме изключително лоялни като хора и мисля, че Холивуд започва да осъзнава това. Много рядко се случва голямо студио да разпространи в страната филм с латино талант не само пред камерата, но и зад нея.
Айми Гарсия
Всъщност не се смятам за имигрант, защото съм роден французин; Винаги съм говорил езика. Никога не съм имал чувството, че съм чужденец. Имах голям късмет: дойдох във Франция и имах достатъчно пари да уча и да наема студио. Така че за мен не беше трудно.
Лейла Слимани
"Уговорката беше между футболистите. Мачът не беше продаден, а имаше уговорка между играчите. Тогава аз играех за Ботев и резултатът бе 2:1 в наша полза и аз трябваше да бъда изкупителна жертва. Фаулирах Пламен Гетов в наказателното поле, той вкара дузпата и мачът завърши наравно... Искам да кажа, че не аз съм предал Левски, а други ме предадоха мен. Оценявам какв залагат пари и печелят пари зад гърба на всички.” (Срещата между Ботев (Пловдив) и Левски от сезона 1992/1993, завършилa 2:2. Левски спечели шампионската титла на страната 1992/1993, а Искренов в последствие премина в ЦСКА) - Актуално студио "Дерби", Пон, 2008-05-26.
Божидар Искренов
Повечето от днешните водещи се чувстват удобно с поредната муха цеца, с нея те са в безопасност. Няма възможност да се види колко ти е акъла, можеш да си плещиш свободно всякакви нелепости. Студиото днес е нещо като изповедалнята на "Биг Брадър”, а това означава, че от теб се очаква да си единствено свободен – свободен да нямаш никакви задръжки. Накрая обаче свободата се оказа лайно, както казваше Салвадор Дали.
Кеворк Кеворкян