Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Случаен цитат
Цитати на тема "Текстура"
Миналото се превръща в текстура, атмосфера на нашето настояще.
Пол Скот
Само професионалистът помни самата музика, тембър, тонове и текстури.
Марвин Мински
Не мога да утвърдя Бог, ако не успея да утвърдя човека. Затова потвърждавам и двете. Без вяра в човешкото единство съм гладен и непълен. Човешкото единство е изпълнение на разнообразието. Това е хармонията на противоположностите. Това е текстура с много нишки, с цвят и дълбочина.
Норман Казънс
Живеем в епоха на чудеса, които са толкова обичайни, че може да е трудно да ги разглеждаме като нещо различно от част от ежедневната текстура на живота.
Том Чатфийлд
Обичам да използвам ориз като брашно; Ще смила печен ориз и ще натопя риба в това. Придава красива, хрупкава текстура.
Маркус Самуелсон
Шестте ми любими текстури за есента и зимата са кожа, козина, туид, мохер, кадифе и вълна. Харесва ми, че всички са колкото топли, толкова и модерни и лесни за включване в гардероба си.
Нина Гарсия
Моята къща мечта . . . Всяка стая с различна текстура, различно настроение, различно стихотворение и в основата си скърцаща стълба, плъзгаща се по рафтовете за книги от пода до тавана във вечна стая с дъбови панели, която ухае на кожа и вечност.
Олга Грушина
Беше странно: когато сведеш дори една прохождаща любовна връзка до най-важното - аз я обичах, тя може би ме обичаше, бях глупав, страдах - това стана празно и банално, безсмислено за всеки друг. В крайна сметка това са само моментите, които имаме, целувката на дланта, съвместното учудване на набраздената текстура на ствола на ела или на безкрайността на песъчинките в дюна. Само моментите.
Сюзън Вриланд
Нарисувайте вашата картина с помощта на светлините. Светлините определят текстурата и цвета - сенките определят формата.
Хауърд Пайл
Книгите миришат на мухъл и богатство. Знанията, получени от компютър, са... Той няма текстура, няма контекст. То е там и след това го няма. Ако трябва да продължи, получаването на знания трябва да бъде осезаемо. Трябва да е... миризливо.
Джос Уедън
Винаги панирам кълнове - запазва текстура и подобрява вкуса.
Йотам Отоленги
Обичайте себе си и другите, оценявайте красотата, изкуството и музиката, смейте се колкото е възможно по-често, съчувствайте на болката на другите, така че тя да бъде намалена, дори и само за момент, оценявайте вкусовете и текстурите на ситно приготвена храна, оставете на хладно бризът да гали кожата ви в топла лятна нощ и се насочва към спокоен сън.
Камерън Уест
Животът изисква от нас жертви и трудни решения във всеки един момент. Да живееш не означава да преминеш през празнота от нищото, а по-скоро през мрежа от взаимоотношения между същества, всяко със собствено тегло, обем и текстура.
Кюн-сук Шин
- Какво остава, след като минем? Счупено стъкло на прозореца, пръстен в банята, петно от червило? Това, което разляхме, счупихме, изпуснахме. Прахът се вгражда в текстурата на нашите отпечатъци. Следите, които оставяме след себе си, избледняват или биват отнесени от вятъра. И това е нашият начин да останем живи?
Лорънс Норфък