Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Аврелий
Марк Твен
Оскар Уайлд
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Случаен цитат
Цитати на тема "Експериментиране"
Започнах да пиша и се привързах към писането от ранна възраст. Започнах с писане на поезия и експериментиране с диалози: скромни пиеси, с други думи. Освен това описвах надълго и нашироко начина на живот на хората в района.
Хасан Бласим
Имам термин, който измислих, наречен фюжън фантастика - така се чувствах, с липсата на точка, дългите изречения. Формата е много свободна и ми позволи да бъда в главите на героите и да обиколя навсякъде - миналото, настоящето. За мен винаги има ниво на експериментиране - не съм щастлив да пиша това, което бихме могли да наречем традиционни романи...
Бернардин Еваристо
Измислицата е експериментиране; когато тя престане да бъде това, тя престава да бъде измислица.
Джон Чийвър
По принцип през целия си живот съм имал силни търкания с живота - бях проблемен войник, бях изгонен от армията, бях в битки. Имаше нещо за писането, което беше начин за експериментиране с тази емоция.
Етгар Керет
Страната се нуждае – освен ако не се лъжа в нейния характер, – страната изисква смело и настойчиво експериментиране. Проява на здрав разум е да изберете някакъв метод и да го изпробвате. Ако се провалите, признайте си честно и опитайте с друг. Но преди всичко – опитайте нещо.
Франклин Делано Рузвелт
При хората, ако видите нещо, което искате да промените, можете веднага да направите промяната. И ако това не помогне, можете да го промените отново половин час по-късно. Не можете да направите това с робот. Те са ужасни в експериментирането.
Марк Рандолф
Откакто те познавам, ти се въртиш, въртиш и въртиш във всички тези различни персони и нито едно от това самоизследване и експериментиране не ти е дало усещане за мир. Познавам те от шест години, интимно от четири и все още нямам представа в кого съм влюбен.
Меган Макафърти
Много повече провал е резултат от прекомерна предпазливост, отколкото от смело експериментиране с нови идеи. Границите на Божието Царство никога не са били напредвани от мъже и жени с повишено внимание.
Осуалд Сандърс
Растежът е процес на експериментиране, поредица от опити, грешки и случайни победи. Неуспешните експерименти са също толкова част от процеса, колкото и експериментите, които работят.
Чери Картър-Скот