Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Твен
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Конфуций
Сократ
Аристотел
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Душ"
Често казват, че мотивацията не е достатъчна, за дълго. Е, същото нещо се случва с освежаващ душ, и затова препоръчвам да се приема ежедневно.
Зиг Зиглар
Аз не съм мазохист, но сутрин винаги вземам гладен душ. Това е великолепно начало на деня, понеже след това със сигурност няма да има нещо по-лошо.
Роман Полански
Ако вземете душ с приятеля си, гарантирам, че когато излезете от този душ, гърдите ви ще искрят чисто.
Сара Силвърман
...гореща вана, двадесет минути лека медитация, час на любов и кратък душ възстановяват тялото и духовната сила много по-добре от цяла нощ на неспокоен сън...
Треванян
Двадесет минути под горещ душ, три чаши черно кафе и ето ме аз съм почти човек.
Уилям Хьортсбърг
Дишането и използването на студ, чрез студени душове и преживявания, повишава производителността в сравнение с всичко, което би било възможно, ако човекът не беше направил това.
Уим Хоф
Всеки, който е имал душ и не е погълнал незаконни наркотици в рамките на няколко дни, се откроява на пейка в съдебната палата.
Алафеър Бърк
Приемаме за даденост, че трябва да вземем душ, да почистим къщата си и да изперем дрехите си. И все пак умът и неговите мисли се нуждаят от почистване и подреждане толкова, колкото и телата ни. Макар че малцина от нас биха помислили да вечерят на вчерашните мръсни чинии, ние не мислим нищо за решаването на проблемите ни с вчерашните претрупани умове... Целта на всяка техника за медитация е да се премести извън нормалното съдържание на нашето съзнание, да освободи ума си от него обичайно бърборене и концентрирайте вниманието си с цел да изпитате по-високо състояние.
Енодиа Джудит
Хората често казват, че мотивацията е нетрайна. Е, и вземането на душ също и точно затова ние си вземаме баня ежедневно.
Зиг Зиглар