Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Графика"
Трябва да сте проактивни, да отделите време в графика си и да поемете отговорност да бъдете най-здравият човек, който можете да бъдете - никой друг няма да го направи вместо вас.
Мехмет Оз
В дигиталната вселена нашата лична история и нейното чувство за разказ са заменени от профила ни в социалните мрежи - моментна снимка на настоящия момент. Самата информация - нашата социална графика от приятели и харесвания - е продукт, който се продава на пазарни изследователи с цел по-добро прогнозиране и насочване на бъдещето ни.
Дъглас Рушкоф
...причината да мислим, че технологията на компютърната графика е успяла да фалшифицира реалността е, че през последните сто и петдесет години сме приели образа на фотографията и филма като реалност.
Лев Манович
Ние, визуалните мислители като мен, сме добри в неща като индустриален дизайн, графика, изкуство, такива професии.
Темпъл Грандин
Има толкова много игри, в които се биете с извънземни или зомбита, и те имат много висококачествена графика, но те не задават въпроса защо се случват събитията.
Хидео Коджима
Писането е изкуство, но и занаят, което означава, че е работа. Аз не преподавам. Така хранителните продукти попадат на масата. Понякога правите творчески жертви, за да свършите работата. Всичко казано дотук, очаквам с нетърпение да изляза от графика с две книги на година, който имам, и да започна малко да се самозабавлявам.
Чарли Хюстън
Ако не промените графика си, ще бъдете същият човек, какъвто винаги сте били.
Бил Хайбълс
Вече не трябва да измерваме нашето богатство и успех в графиката, която показва икономическия растеж, а в кривата, която показва емисиите на парникови газове.
Грета Тунберг
Изкуството се подхранва от други източници. Свободата на изкуството трябва да бъде гарантирана. В противен случай на художника, скулптора, графика не му трябва нищо друго!
Адолф Фронер