Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Аврелий
Марк Твен
Оскар Уайлд
Конфуций
Сократ
Аристотел
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Случаен цитат
Цитати на тема "Имам" - страница 3
Всеки има своето увлечение.
Вергилий
Живей живота, когато го имаш. Животът е прекрасен подарък - в него няма нищо малко.
Флорънс Найтингейл
От сила имате нужда само ако искате да нараните някого. За всичко останало ви е необходима само любов.
Чарли Чаплин
Всеки светец си има минало и всеки грешник има бъдеще.
Оскар Уайлд
Имате власт над ума си, а не над външни събития. Осъзнайте това и ще намерите сили.
Марк Аврелий
Старай се преди всичко да бъдеш мъдър, а учен едва когато имаш свободно време.
Питагор
Имам най-прости вкусове. Задоволявам се само с най-доброто.
Оскар Уайлд
Приятелите имат всичко общо, а приятелството е равенство.
Питагор
Помнете, че щастието не зависи от това кой сте и какво имате; то зависи предимно от това какво мислите.
Дейл Карнеги
Парите не носят щастие. Сега имам 50 милиона, а съм щастлив, както и тогава, когато имах 48 милиона.
Арнолд Шварценегер
Който има котка, няма защо да се страхува от самотата.
Даниел Дефо
Нещата, които имат общо качество, винаги търсят своя вид.
Марк Аврелий
Не вярвайте на този, който говори красиво и в думите му винаги има игра. Вярвайте на този, който мълчи, творейки красиви неща.
Омар Хаям
След като щастието ти зависи от това, което прави някой друг, явно наистина си имаш проблем.
Ричард Бах
Проверка за нашия напредък е не дали добавяме повече към изобилието на тези, които имат много, а дали осигуряваме достатъчно за тези, които имат твърде малко.
Франклин Делано Рузвелт
Една от основните различия между котката и лъжата се състои в това, че при котката има девет живота.
Марк Твен
Където, както е известно е необходимостта, там има и възможност.
Питагор
Има хора, които винаги остават с теб, независимо дали се оплакваш, дали плачеш или крещиш, независимо колко си изпаднал. Те просто съществуват, те са там и са щастливи да ти отворят вратата си, да ти подадат ръка и да разделят залъка си с теб. Това са истинските хора в твоя живот.
Елчин Сафарли
Има само един единствен успех - да можеш да си живееш живота по свой собствен начин.
Кристофър Морли
Няма приложни науки, има само приложения на науките.
Луи Пастьор
Надежда има и у тези, които нямат вече нищо друго.
Плутарх
Аз не умея да обичам наполовина. Аз не вярвам в полумерките и компромисите. Аз просто не мога да търпя компромиси в нищо. Аз отдавам всичко, което имам; такъв е моят характер.
Фреди Меркюри
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща
📖
Поговорки на тема "Имам"