Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имам" - страница 4
За всяко действие има винаги противоположно и равно по сила противодействие...
Исак Нютон
Всички имат трудни времена. Трябва да намерим силата да оцелеем.
Дейвид Бекъм
Щастието е, когато имаш голямо, приятелско, грижовно, любящо семейство в друг град.
Джордж Бърнс
Не е достатъчно да имаш добър ум. Най-важното е да го използваш добре.
Рене Декарт
Има една такава поговорка - "Турен акъл в глава не седи”. Човек трябва да изстрада сам всяка стъпка. Никой не може да си спести дългия път до Голгота, нито пък може някой друг да му носи кръста..
Николай Хайтов
Прави това, което можеш, с това, което имаш, там, където се намираш.
Теодор Рузвелт
Най-важното нещо е да се наслаждаваш на живота си и да бъдеш щастлив - това е всичко, което има значение.
Одри Хепбърн
Едва покълналото растение е нежно и слабо. Изсъхналото е твърдо и кораво. Оттук става ясно, че всичко, което е нежно и слабо, в него има живот.
Лао Дзъ
Винаги съществува някой, който ни чака в края на пътя, в края на деня, в самия край на всичко... винаги. Винаги има някой, който ни обича и ни приема точно такива, каквито сме.
Меша Селимович
Аз имам правило да пуша не повече от една цигара едновременно.
Марк Твен
Злото намира път към всеки от нас, но има едно общо правило – то винаги първо ни убеждава, че не съществува.
Мел Гибсън
Има два начина да разпространяваш светлина: да бъдеш свещ, или да си отразяващото я огледало.
Едит Уортън
По принцип е много по-срамно да загубиш добра репутация, отколкото никога да не си я имал.
Плиний Стари
Всеки човек, подобно на луната има своя неосветена страна, която не показва на никого.
Марк Твен
Хората имат нужда от трудни времена и трудни изпитания, за да развият мускулите на душата.
Емили Дикинсън
Разликата между измислицата и реалността е в това, че измислицата би трябвало да има смисъл.
Том Кланси
Никога не обичаш така близките си, както когато има опасност да ги загубиш.
Антон Чехов
Победата има хиляда бащи, а поражението винаги е сираче.
Джон Кенеди
Повече от интелигентност, имаме нужда от доброта и нежност.
Чарли Чаплин
Градовете трябва да бъдат разположени не като точен квадрат или с изпъкнали ъгли, а в кръгла форма, за да се даде изглед на врага от много точки. Защитата е трудна, когато има изпъкнали ъгли, защото ъгълът защитава врага, а не жителите.
Витрувий
Лъжата има време да обиколи половината свят, докато истината си обува панталоните.
Уинстън Чърчил
Всеки от нас имаше своя роля в историята. Моята е облак.
Ричард Бротиган
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
Следваща
📖
Поговорки на тема "Имам"