Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Твен
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Конфуций
Сократ
Аристотел
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Случаен цитат
Цитати на тема "Нещо" - страница 3
Нещата, които имат общо качество, винаги търсят своя вид.
Марк Аврелий
Не вярвайте на този, който говори красиво и в думите му винаги има игра. Вярвайте на този, който мълчи, творейки красиви неща.
Омар Хаям
Истинската радост е сериозно нещо.
Сенека
Правете каквото щете. Дори и да се разкъсате, повечето хора ще продължат да правят едни и същи неща.
Марк Аврелий
Всеки може да се ядоса - това е лесно, но да се ядосаш на точния човек в необходимата степен, в подходящото време и за подходящото нещо по правилния начин - това не е по силите на всеки и не е никак лесно.
Аристотел
Новото е най-доброто от всички неща.
Овидий
Грешникът често е човек, който е оставил нещо недовършено, а не винаги човек, който е направил нещо.
Марк Аврелий
Добротата все още никого не е опозорила. Добротата е най-хубавото нещо на света.
Лев Толстой
Или мълчи, или кажи нещо по-добро от тишината.
Питагор
Няма такова нещо като добра война или лош мир.
Бенджамин Франклин
Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо.
Едмънд Бърк
Да живееш е най-рядкото нещо на този свят. Повечето хора просто съществуват... и това е всичко.
Оскар Уайлд
Ако някой ме презира, това е неговият проблем. Единственото ми притеснение е да не правя или казвам нещо, което заслужава презрение.
Марк Аврелий
Променете отношението си към неща, които ви безпокоят, и ще бъдете в безопасност от тях.
Марк Аврелий
Има нещо много по-силно от всяка войска на света - и това е идея, чието време е дошло.
Виктор Юго
Моята тайна за успеха се състои в умението да разбирам гледната точка на друг човек и да гледам на нещата от неговата гледна точка.
Хенри Форд
Чувал съм, че живота не е лошо нещо, но аз предпочитам четенето.
Логан Смит
Ако притежаваш нещо, но не можеш да го дадеш, значи не го притежаваш... то те притежава.
Франк Синатра
Публично заявяваме едно нещо... Но в действителност правим нещо друго.
Ричард Никсън
Музиката е прекрасно нещо - когато попадне в теб, ти не чувстваш болка.
Боб Марли
Преди казвах: Надявам се нещата да се променят. После научих, че единственият начин да се променят нещата за мен, е когато аз се променя.
Джим Рон
Бих искал да бъда запомнен като човек, който е живял прекрасен живот, човек, който е имал добри приятели и чудесно семейство – и всъщност не мисля, че бих могъл да искам нещо повече от това.
Франк Синатра
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща
📖
Поговорки на тема "Нещо"