Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Нещо" - страница 4
Ако от изборите зависеше нещо, нямаше да са разрешени.
Марк Твен
Опитайте се да научите нещо за всичко и всичко за нещо.
Томас Хъксли
Адам е бил щастлив: когато е казвал нещо можел е да бъде уверен, че никой преди него не го е казал.
Марк Твен
Геният е способността да виждаш 10 неща там, където останалите виждат едно.
Езра Паунд
Има само едно нещо на света по-лошо от това да говорят за теб и то е да не говорят за теб!
Оскар Уайлд
Нека вашето разбиране да влезе в нещата, които правят, и в нещата, които вършат.
Марк Аврелий
Музиката не лъже. Ако нещо трябва да се промени на този свят, това може да стане само чрез музиката.
Джими Хендрикс
Кое може да бъде по-честно и благородно от това да научиш другите на нещо, което сам най-добре знаеш?
Квинтилиан
Когато борбата започва вътре в самият човек, той струва нещо.
Робърт Браунинг
Определено няма нещо, което да не може да се случи днес.
Марк Твен
Достойният винаги се старае да бъде безпристрастен, да не дава оценки на трудно постижими неща и да не слуша безплодни учения.
Лао Дзъ
С мъки, с нещастия е пълен тоя свят, но все пак има нещо, което е хубаво, което стои над всичко друго - любовта между хората.
Йордан Йовков
Преди да започнеш да лекуваш някого, попитай го първо дали е готов да се откаже от нещата, които го разболяват.
Хипократ
Когато действително обичаш някого, такива неща, като богат или беден, добър или лош, нямат значение.
Робърт Патинсън
Да се вършат лоши постъпки е ниско, да се върши добро, което не е свързано с опасност, е нещо обикновено. Добър човек е този, който върши големи и благородни дела, дори и при това да рискува всичко.
Плутарх
Мъдростта не би казала нещо, което е противно на природата.
Ювенал
Философията ми за живота е проста: нужно ми е да обичам някого, да чакам някого и да направя нещо.
Елвис Пресли
Най-лесното нещо на света е да откажеш пушенето. Аз самият съм го правил хиляди пъти.
Марк Твен
Най-често загубата е това, което които ни учи да ценим нещата.
Артур Шопенхауер
Защото това е едно и също нещо, което може да се мисли и което може да бъде.
Парменид
Нещата, които правим, струват точно толкова, колкото Любов сме вложили в тях... Момо Капор.
Момо Капор
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
Хелън Келър
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
Следваща
📖
Поговорки на тема "Нещо"