Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Конфуций
Сократ
Аристотел
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Случаен цитат
Цитати на тема "Хора" - страница 4
Голяма част от рок журналистите са хора, не умеещи да пишат, които вземат интервюта от тези, които не умеят да говорят, за тези, които не умеят да четат.
Франк Запа
Искам някой ден да бъда богата. Някои хора стават толкова богати, че губят всякакво уважение към човечеството. Точно толкова богата искам да бъда.
Рита Ръднър
Животът на човек има смисъл дотогава, докато той внася смисъл в живота на другите хора с помощта на любовта, дружбата, състраданието и протеста против несправедливостите.
Симон дьо Бовоар
Повечето хора по-скоро биха умрели, отколкото да мислят. Мнозина така и правят.
Бъртранд Ръсел
Живота е вълнуващо приключение, и най-прекрасният живот е животът изживян за другите хора.
Хелън Келър
Всеки ден ставам и поглеждам в списъка на най-богатите хора във Форбс. Ако ме няма там, отивам на работа.
Робърт Орбън
Научните изследвания са изпреварили духовното развитие. При нас има управляеми ракети и неуправляеми хора.
Мартин Лутър Кинг
Мисля за смъртта повече, от колкото другите хора, и това, навярно, е понеже аз обичам живота повече, отколкото те.
Анджелина Джоли
Бокс - това е когато много бели хора гледат, как двама черни се избиват един друг.
Мохамед Али
Ще направим електроенергията толкова евтина, че само богатите хора ще палят свещи.
Томас Едисън
Писателят е човек, който пише по-трудно, отколкото останалите хора.
Томас Ман
Има повече глупаци на света отколкото хора.
Хайнрих Хайне
Някои хора така се боят да умрат, че просто не започват да живеят.
Хенри ван Дайк
Без образование ние сме в ужасна, смъртоносна опасност - да възприемаме образованите хора на сериозно.
Гилбърт Кийт Честъртън
Живота на злите хора е пълен с тревоги.
Дени Дидро
В живота ви винаги ще имате всичко, което искате, ако помагате на другите хора да получават това, което искат.
Зиг Зиглар
Харесвам хора, които отказват да говорят, докато те не са готови да говорят.
Лилиан Хелман
Никога не подценявайте силата на глупавите хора, обединени в големи групи.
Джордж Карлин
Щастието при интелигентните хора е най-рядкото нещо, за което знам.
Ърнест Хемингуей
Дори да те боли е приятно, когато знаеш, че има хора, които чакат твоето оздравяване като празник.
Антон Чехов
Необикновените хора оцеляват при най-ужасните обстоятелства и стават по-необикновени заради това.
Робъртсън Дейвис
Единствените истински щастливи хора са женените жени и неомъжените мъже.
Хенри Луис Менкен
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
Следваща
📖
Поговорки на тема "Хора"