Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Работа" - страница 4
Всички външни форми на религия са почти безполезни и са причините за безкрайните раздори... Вярвайте, че има велика сила, която мълчаливо работи за доброто, държи се добре и не обръщайте внимание на останалите.
Беатрикс Потър
Пътят от хиляди левги започва с една крачка. Затова ние не трябва да пренебрегваме всяка работа за благото на света, колкото и ни се струва малка на нас.
Адлай Стивънсън II
Няма по-тежка работа, от това да се стараеш да изглеждаш красива от осем сутринта до полунощ.
Брижит Бардо
Работата ми харесва. Тя ме очарова. Способен съм да седя и да гледам с часове как я вършат.
Джеръм К. Джеръм
Концентрирайте всички ваши мисли на работата, която ви е под ръка. Слънчевите лъчи не горят, докато не са фокусиране.
Александър Бел
Почивката е необходима. Аз мога да направя годишният обем работа за девет месеца но не и за дванадесет.
Джон Пирпонт Морган
Как бих се радвал да ми се каже, че романът е мъртъв. Колко освобождаващо да се работи в границите, извън централното възприятие. Ти си героят на литературата.
Дон ДеЛило
Заобиколете се с хора, които приемат работата си сериозно, но не и със себе си.
Колин Пауъл
Господ имаше прекрасното предимство, че можеше да работи сам.
Кофи Анан
Никой мъж не може да се нарече либерален, или радикален, или дори консервативен застъпник на честната игра, ако работата му зависи по някакъв начин от незаплащането или ниското заплащане на женския труд в дома или на работа.
Глория Стейнем
Да не правиш нищо е много трудна работа - никога не знаеш кога си свършил.
Лесли Нилсен
Върша по-голямата част от работата си седейки – това е мястото, където блестя.
Робърт Бънчли
Много хора идват да ме питат как успявам да свърша толкова много работа и винаги да изглеждам толкова нехаен.
Робърт Бънчли
Мисля, че не е добре човек да говори за настоящата си работа, защото тя разваля нещо в основата на творческия акт. Това разрежда напрежението.
Норман Мейлър
Ужасно важно е да знаеш какво е и какво не е твоя работа.
Гъртруд Стайн
Мисленето е най-трудната работа, която съществува, вероятно това е причината толкова малко хора да се залавят с нея.
Хенри Форд
Търсенето на истината е най-важната работа в целия свят, както и най-опасната.
Джеймс Клавел
Човек, който не е свършил половината от работата си до 10 часа, рискува да остави другата половина несвършена.
Емили Бронте
Всяка работа между разумните съпрузи се решава със съвместно съгласие, но така, че главната роля на мъжа да бъде очевидна и последната дума да е винаги негова.
Плутарх
Планирайте работата си за днес и всеки ден, след това изработете своя план.
Маргарет Тачър
Моята работа е да спра Великобритания да отиде на червено.
Маргарет Тачър
Нашата епоха на тревожност до голяма степен е резултат от опитите да свършим днешната работа с вчерашните инструменти и вчерашните концепции.
Маршал Маклуън
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
Следваща
📖
Поговорки на тема "Работа"