Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тренировка" - страница 2
Увереността ще дойде от дисциплината и тренировките.
Робърт Кийосаки
Тренировката е част от твоят нормален живот, укрепваща духа.
Миямото Мусаши
Упоритата работа не можеш да я замениш с нищо... Това означава ежедневни тренировки до седма пот.
Андре Агаси
Обсебен съм от футбола. В детството си мечтах да стана знаменит футболист, но на една от тренировките си счупих кракът. Ако бях кон, трябваше да ме застрелят...
Антонио Бандерас
Духът на практиката по карате и елементите на тренировката са приложими за всеки аспект от нашето ежедневие.
Гичин Фунакоши
Вечер угасне електричеството. Обгърне ме благодетелна тъмнина. Все едно че съм сама. Никой не ме вижда. Дори мога да плача. Какво блаженство! Да плачеш, без да те питат защо плачеш, без да те утешават. Но за такова щастие се изисква тренировка: да плачеш, без да издадеш никакъв звук, и да си готов да отговориш на внезапен въпрос с най-невинен глас: "Четката е на етажерката!""
Блага Димитрова
Човек, обединяваш дух и тяло, не чувства разлика между себе си и висшите светове или между духовното и физическото. Накратко, тренировката на духа изисква тренировки на тялото.
Масутацу Ояма
Това е новото ми хоби. Гледам как животът ми си отива минута по минута. Очаквам края на всичко и всичко – разговор, клас, тренировка по писта, тъмнина – само за да остана с повече гледане на часовника, което да заеме неговото място. Непрекъснато чакам нещо по-добро, което никога не идва. Може би щеше да ми помогне, ако знаех какво искам.
Меган Макафърти
Тайната на вашия успех се крие в това да се обградите с устойчива любов и това започва с това да обичате себе си. Това е най-трудното ви предизвикателство. Чрез стотици часове, прекарани в тренировки, наблюдавах общ модел - можем лесно да изразим любовта си към други хора, притежания или опит, но е трудно да кажем, че обичаме себе си.
Найджъл Къмбърланд
Истинската мускулатура и сила се развиват чрез тежки тренировки, а не чрез дълги тренировки. Качеството пред количеството е отлично мото за сила.
Пол Уейд
Понякога - може би след тежък ден или просто поради мързел - не винаги искате да тренирате, когато определеното ви време за тренировка дойде. Това се случва на най-добрите от нас от време на време. Но така или иначе се захващате за работа, свършете това, което трябва да свършите. След това получавате съответния удар на постижение, умствено и физическо възпитание, което иначе би било заменено от дълги, скучни, пропилени минути или часове. Солидният, добре обмислен график за обучение е безценен за култивирането на мотивация и дисциплина.
Пол Уейд
Това е много тренировка, знаете, и не можете да ядете всички неща, които искате да ядете.
Райън Рейнолдс
Излизате в обхвата на тренировката и нещо като щракане и започвате да удряте топката много остро. И сте сигурни, че сте го намерили, светият граал - че всичко, което трябва да направите, е да държите ръката си по определен начин. След това излизате на голф игрището и то напълно изчезва.
Ричард Талер
Без тренировки никой не е станал класен спортист. Всяко самородно нещо изисква ювелирна обработка.
Сергей Абрамов
В тренировката няма победа или загуба. Има само учене.
Такър Макс
Важно е вдъхновението, а не тренировката.
Хуго Бал
Знанието за способността ни съзнателно да излъчваме здраве, сила и хармония ще ни доведе до осъзнаването, че няма от какво да се страхуваме, защото сме в контакт с Безкрайната сила. Това знание може да се придобие само чрез практическо приложение на тази информация. Ние се учим, като правим - чрез тренировки атлетът става мощен.
Чарлз Ханел
- Разбиваме кода за това как да задържим хората във фитнеса, - ми каза Лазарус. - Хората искат да посещават места, които задоволяват техните социални нужди. Ако накарате хората да тренират в групи, е по-вероятно те да се придържат към тренировка. Можете да промените здравето на нацията по този начин.
Чарлс Дюиг
Музиката може да бъде полезна по време на тренировка, за да ви помогне да се освежите и все още слушам музика при лесни изкачвания или във фитнеса. Но по време на авангардни солови или наистина трудни изкачвания се откачам от контакта. Не трябва да има нужда от допълнителна мотивация в големите дни, било то музика или нещо друго. Трябва да идва отвътре.
Алекс Хонълд
Работата с физическата подготовка е, че имам много приятели, които тренират на наистина високо ниво и които могат да ми дадат съвет. Но с умствените тренировки всъщност не познавам никого, който има много по-добър ум за катерене, предполагам, така че всъщност не знам къде бих отишъл. Това всъщност не е ограничаващ фактор за мен.
Алекс Хонълд
Когато чувствам дънките ми прекалено стегнати, знам, че трябва да намаля десертите и да ускоря тренировките си.
Денис Остин
Силно вярвам в баланса между тренировките - добре балансиран план за тренировка. Част от него е кардио, отчасти силови тренировки и след това гъвкавост. Наистина имате нужда и от трите.
Денис Остин
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща