Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Случаен цитат
Цитати на тема "Сос"
Идвам от семейство, в което сосът се считаше за питие.
Ерма Бомбек
Унция сос покрива множество грехове.
Антъни Бурдейн
Много сосчета, които ще намерите в супермаркет, съдържат много нежелана захар или консерванти, но с няколко съставки можете да направите по-здравословни сосове с всякакъв аромат, който можете да си представите.
Маркус Самуелсон
Обичам Америка. Мисля, че това е най-добрата държава в света. Но също така мисля, че не сме склонни към нашия сос.
Томас Фрийдман
Гледаш тази мацка, сякаш искаш да я навиеш в тако и да я сложиш с лютия си сос.
Дж. Р. Уорд
Най-добрата е простата диета: тъй като много ястия причиняват много болести, а богатите сосове са по-лоши от дори натрупването на няколко меса едно върху друго.
Плиний Стари
Тяхното най-добро и най-здравословно хранене е с едно ястие и не повече и едно и също просто и просто: защото със сигурност това натрупване на много меса едно върху друго на различни вкусове е вредно. Но сосовете за сладкиши са по-опасни от това.
Плиний Стари
Той всъщност не обича сос от стриди. Винаги има вкус на стриди.
Ник Харкауей
Барбекюто в Тексас е толкова добро, че не се нуждаете от сос за барбекю, а някои места не си правят труда да го сервират, вярвайки, че отвлича вниманието от изящните вкусове.
Патриша Шулц
Тайният сос на бизнеса, който мога да предложа, е моята креативност и за да поддържам креативността си жива и свежа, трябва да се преструвам, че никой не гледа шоуто, че няма публика, няма рейтинг; Просто разказвам история.
Шонда Раймс
Аз старателно избирам враговете си - както пикантен сос на празника на живота.
Елза Максуел
- И когато ябълките узреят, ще ги берем, ще те изпека в ябълков пай и ще те ям със сладолед и ванилов сос. А сега е време да се прибирам.
Ингер Фримансон
Никога не се доверявайте на германец, за да се получи сос. Тяхното решение на всичко е просто да добавите повече масло.
Кейт Куин
Кутия спагети може да отнеме седем минути, като по това време можете да приготвите сос с може би чесън, зехтин и тиквички. След това имате пълноценно хранене. Цялото нещо не трябва да отнеме повече от половин час.
Лидия Матичио Бастианич
...напълно съм съгласен с онази риба, която на въпрос с какъв сос би искала да я приготвят, отвърнала, че преди всичко не иска да бъде изядена.
Хенрик Сенкевич
Великите дами са като хубавите сосове – по-добре да не знаеш от какво са направени.
Октав Мирбо