Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Диета"
Първо правило на диетата като е вкусно значи, то е вредно за вас.
Айзък Азимов
Ядене - съществена част от балансираната диета.
Фран Лебовиц
Животът е прекалено кратък, за да си позволим да го пропиляваме с диети, неудовлетворени мъже и лошо настроение!
Фаина Раневска
Никой приятел няма да се хване на диета само защото вие сте дебели.
Ерма Бомбек
Похвалите са най-добрата диета за нас.
Сидни Смит
Ако искате да извлечете максимума от себе си, не е задължително да спазвате диета - трябва да носите правилните дрехи.
Трини Уудол
Правилната диета насочва сексуалната енергия към тези органи, където ще има приложение.
Барбара Картланд
Когато съм на диета и работя, аз винаги имам лошо настроение. По-добре да бъда закръглена у добра.
Салма Хайек
Ако самият ти искаш да си на диета, първо покани на диета и своят хладилник.
Филип Киркоров
Мразя Франция. Това е като цяла държава на диета.
Гордън Корман
Диетата на растителна основа е като едно гише срещу хронични заболявания.
Майкъл Грегър
Културизмът е като всеки друг спорт. За да успеете, трябва да му се посветите на 100% – за обучение, диети и психологическа нагласа.
Арнолд Шварценегер
Диетите са за онези, които са дебели и уморени от тях.
Мери Тайлър Мор
Диетата, както и роклята, трябва да се подбират според фигурата.
Джоан Ривърс
Диетата е още едно средство, за подобряване на апетита.
Еван Езар
Тялото трябва да бъде съвършено. Ако то не се явява такова, започвайте диета, и купувайте вещи с по-малък размер.
Карл Лагерфелд
Какво необикновено постижение за цивилизацията: да разработим единствената диета, която надеждно разболява хората!
Майкъл Полан
Човешкото животно е приспособено и очевидно може да процъфтява с изключителен набор от различни диети, но западната диета, както и да я дефинирате, изглежда не е една от тях.
Майкъл Полан
Точно като спазването на здравословна диета е важно за поддържането на здравословен начин на живот, храненето с правилните храни е също толкова важно, за да извлечете максимума от вашата тренировка.
Маркус Самуелсон
Видях много хора с напреднало сърдечно заболяване и бях толкова разочарован, защото знаех, че ако те просто знаят как да правят правилното нещо, прости стъпки в начина на живот и диета, цялата траектория на техния живот и здраве щеше да бъде различна.
Мехмет Оз
Артистът, който се е отдал на призванието си, е попаднал доброволно в ада, независимо дали го знае или не. Той ще се храни през цялото време на диета на изолация, отхвърляне, съмнение в себе си, отчаяние, присмех, презрение и унижение.
Стивън Пресфийлд
Най-добрата диета е тази, която може да се поддържа в дългосрочен план, съчетана с други здравословни начини на живот.
Франсис Колинс
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща